Antena 3 CNN Actualitate Dr. Monica Pop, revoltată: De ce dau prioritate bolnavilor COVID în faţa celorlalţi, cu boli grave? Decizii criminale!

Dr. Monica Pop, revoltată: De ce dau prioritate bolnavilor COVID în faţa celorlalţi, cu boli grave? Decizii criminale!

Medicul Monica Pop, managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală, se arată revoltată de faptul că autorităţile tratează cu prioritate cazurile de COVID, în detrimentul bolnavilor cu alte afecţiuni, şi acuză că aceasta este discriminare.

Dr. Monica Pop, revoltată: De ce dau prioritate bolnavilor COVID în faţa celorlalţi, cu boli grave? Decizii criminale!
Sursa foto: Agerpres
de Milena Niță    |    16 Oct 2020   •   09:15

Prof. Pop spune că nimeni nu are dreptul să condamne la moarte pacienţi cu boli grave care, spune specialistul, plătesc şi ei asigurări de sănătate.

"Discriminare!

Dr. Monica Pop: 85% din bolnavii COVID s-au vindecat, iar cei cu boli grave își pierd viaţa în lipsa tratamentului

Cine are dreptul să hotărască prioritate pentru bolnavii COVID în faţa celorlalţi, unii cu boli grave, şi să-i condamne la moarte?! Toţi au acelaşi drept la sănătate! Prin Constituţie!

Jurământul, dar şi legea, cer să tratăm oamenii bolnavi, fără nicio discriminare, nu doar pe cei afectaţi de virus!

85% din bolnavii COVID s-au vindecat, mulţi chiar şi fără a fi necesar vreun tratament! Doar supraveghere!

Pe când pacienţii cu boli grave își pierd sigur viaţa în lipsa tratamentului adecvat pentru bolile respective.

Prof. Pop: E discriminare să tratezi cu prioritate bolnavii COVID și pe ceilalți să-i lași să moară

În plus, şi ei plătesc asigurări de sănătate! Cum să nu fie trataţi?! Prioritate trebuie să aibă orice om bolnav, nu doar cei COVID! Altfel, vor muri mult mai mulţi decât cei cu COVID! Au murit deja, destui, alţii s-au agravat, neprimiţi la timp la tratamente!

Decizii criminale!

Se impun consultaţii şi tratamente pentru orice pacient! Cu efort susţinut pentru a se evita contaminarea. Să nu mai moară nimeni din lipsa actului medical!

În acest sens, trebuie îndreptată strategia de sănătate, aşa greu cum e!", a scris medicul Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.

COVID-19 în România

Joi a fost a doua zi în care s-au înregistrat peste 4.000 de cazuri noi de COVID-19 în România. Sunt 4.013 cazuri și 73 de decese în ultimele 24 de ore, iar în secțiile de terapie intensivă sunt peste 720 de bolnavi.

Până joi, în România au fost confirmate 168.490 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, iar 5.674 de oameni au murit din cauza COVID-19.

×
Subiecte în articol: Monica Pop coronavirus discriminare
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close