Monica Pop: Nu e normal să nu se facă asta! Este o problemă de malpraxis grav!

de Laura Dinu    |    18 Ian 2021   •   15:45
Monica Pop: Nu e normal să nu se facă asta! Este o problemă de malpraxis grav!

Medicul Monica Pop susține că ar trebui efectuate teste pentru alergie la vaccin.

”Întrebare medicală logică :

De ce nu se face test pentru alergie la vaccin, deși reacțiile alergice sunt descrise în orice prospect??!! N-ar mai fi risc de alergie! E fără nicio pierdere (e la același om), fără risc, fără costuri în plus!

E SIMPLU! Și AR FI DOAR BENEFICII!

Testul este foarte simplu : din seringa pregatită se introduce subcutan un strop și se vede reacția. Știe orice medic sau asistentă. Daca e ok, se face injectia .E la același pacient, nu se pierde nimic și suntem siguri că nu va face vreo reacție alergică gravă. NU e normal să nu se facă!

Conform unei obligatii a oricărui medic, nu e permisă administrarea niciunui medicament, solutie, vaccin, orice, fără test de alergie prealabil.

Dacă unui pacient i se administreaza ceva, orice, fără test prealabil de alergie iar pacientul face reacție alergică, (șoc anafilactic, deces), este o problemă de malpraxis grav! Se pot evita ușor aceste complicatii grave, nu foarte frecvente dar descrise, posibile si existente!”, scrie Monica Pop pe o rețea socială. 

 

Intrebare medicală logică : DE CE NU SE FACE TEST Pt. ALERGIE LA VACCIN, DESI REACTIILE ALERGICE, UNELE GRAVE, SINT...

Publicată de Monica Pop pe Luni, 18 ianuarie 2021

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close