Antena 3 CNN Actualitate Monica Pop, uimită de ce a văzut pe stradă în plină pandemie: "Trebuiau să iasă să spună că totul s-a modificat"

Monica Pop, uimită de ce a văzut pe stradă în plină pandemie: "Trebuiau să iasă să spună că totul s-a modificat"

În contextul în care, la începutul pandemiei, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, declara că masca trebuie purtată doar de persoanele infectate, medicul Monica Pop este de părere că acesta trebuia să iasă acum, să explice oamenilor că lucrurile s-au schimbat și că purtarea măștii este un lucru pozitiv. De asemenea, Monica Pop a declarat că dimineață, în timp ce mergea către spital, a văzut pe stradă doar oameni care purtau mască de protecție.

Monica Pop, uimită de ce a văzut pe stradă în plină pandemie: "Trebuiau să iasă să spună că totul s-a modificat"
Sursa foto: Antena 3
de Laura Dinu    |    05 Aug 2020   •   08:00

”Eu am ceva încredere în oamenii din țara asta, nu ceva, chiar mai multă. Dimineață, când am mers spre spital, am văzut pe stradă numai oameni cu mască. Efectiv treceau strada sau așa... Oameni care aveau mască, de toate vârstele. Am urmărit. Să știți că oamenii înțeleg, în general, atunci când explici corect și când nu spui astăzi un lucru și mâine altul, despre același subiect. Adică oamenii trebuie să ajungă la un consens și să spună un lucru. 

Monica Pop: Trebuiau să iasă să spună că lucrurile s-au modificat și este o patologie gravă

Iar atunci când se face o greșeală sau se vorbește despre un lucru și lucrurile s-au modificat și ți-ai dat seama, tu ca ministru, tu ca profesor de micro, tu ca director la DSU. Ți-ai dat seama că lucrurile s-au schimbat, atunci ieși și spune asta. Adică lucrurile s-au schimbat, am crezut la început că este o viroză ușoară, s-a dovedit că nu e chiar așa și atunci trebuiau să iasă să spună că lucrurile s-au modificat și este o patologie gravă!”, a spus Monica Pop la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: Monica Pop
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close