Antena 3 CNN Actualitate Monica Pop răbufnește, cu privire la legea obligativității vaccinării: ”Am primit amenințare cu moartea!”

Monica Pop răbufnește, cu privire la legea obligativității vaccinării: ”Am primit amenințare cu moartea!”

Medicul Monica Pop susține că a primit amenințări cu moartea în momentul în care a fost propusă obligativitatea vaccinării ”pentru bolile care mutilează și ucid”, însă acum, exact cei care s-au opus la acel moment, vor să oblige”.

Monica Pop răbufnește, cu privire la legea obligativității vaccinării: ”Am primit amenințare cu moartea!”
de Laura Dinu    |    15 Feb 2021   •   15:20

”Vaciinare obligatorie??!!

Pentru propunerea asta, privitor numai la vaccinurile pentru bolile care mutilează și ucid, arhitestate, cu eficacitate binecunoscută de decenii, demonstrată clar, am primit amenințări cu moartea!!!

Acum se propune vaccinarea obligatorie pentru o boală in care mortalitatea e de 0,1%, boală de care imensa majoritate a pacientilor s-a vindecat! Peste tot în lume!

O fac exact cei care s-au opus atunci vehement, care au considerat că obligativitatea vaccinării ar fi o gravă încălcare a drepturilor omului! Acum nu mai e așa? Unde sunt cei care au amenințat pe toți cei care susțineau ideea și pentru care am cerut și primit atunci, nu demult, ajutorul domnului Dr. Arafat (fiind în MI), pentru a depune plângere?

Mortalitatea în epidemia de rujeolă a fost de 3 ori mai mare decât cea din această pandemie! Nu s-a acceptat, ba s-a mai și blamat ideea de schemă impusă, deși, REPET, era vorba de vaccinuri testate de ani mulți și care și-au demonstrat eficacitatea de-a lungul timpului! Și totuși...s-au opus!

Acum sunt alte interese? Că asta cu grija de sănătatea populației...! Atunci s-a refuzat grija pentru sănătatea populației, ce dacă au murit atâția copii, ce dacă era vorba de vaccinuri serios testate iar în prezent, exact cei care s-au opus atunci, acum vor să oblige?”, scrie Monica Pop pe o rețea socială. 

VACCINARE OBLIGATORIE??!! PENTRU PROPUNEREA ASTA, PRIVITOR NUMAI LA VACCINURILE PT BOLILE CARE MUTILEAZĂ SI UCID,...

Publicată de Monica Pop pe Duminică, 14 februarie 2021

×
Subiecte în articol: Monica Pop
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close