Antena 3 CNN Actualitate Monica Pop, atac dur la adresa ministrului Sănătăţii:''A făcut o afirmaţie scelerată, că trebuie mănuşi pentru oferirea unui mărţişor. Este revoltător, nu pot să cred aşa ceva. Nici de glumă nu e bună!''

Monica Pop, atac dur la adresa ministrului Sănătăţii:''A făcut o afirmaţie scelerată, că trebuie mănuşi pentru oferirea unui mărţişor. Este revoltător, nu pot să cred aşa ceva. Nici de glumă nu e bună!''

Medicul Monica Pop a vorbit luni, în exclusivitate la Antena 3, despre afirmaţia făcută vineri de ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Monica Pop, atac dur la adresa ministrului Sănătăţii:''A făcut o afirmaţie scelerată, că trebuie mănuşi pentru oferirea unui mărţişor. Este revoltător, nu pot să cred aşa ceva. Nici de glumă nu e bună!''
de Georgiana Adam    |    01 Mar 2021   •   23:08

Tadiţia Mărţişorului nu a fost ignorată nici la şcoală, dar nici în Parlament, deşi ministrul Sănătăţii recomanda ca acestea să fie oferite cu mănuşi.

Primul care a ''încălcat'' cerinţa ministrului Vlad Voiculescu a fost chiar Ludovic Orban, care a venit în Parlament fără echipamentul de protecţie dorit de ministrul Sănătăţii şi le-a oferit flori doamnelor cu care s-a întâlnit.

Monica Pop s-a arătat revoltată de afirmaţia făcută de Vlad Voiculescu, care spunea vineri, că elevii ar trebui să poarte mănuși în timp ce oferă flori şi marţişoare cadrelor didactice.

''Doamne fereşte! Vreau să vă reamintesc că un studiu spune că pe suprafeţe nu există virus, deci nu se menţine pe suprafeţe. Cum e posibil ca tocmai ministrul Sănătăţii să nu ştie lucrul ăsta şi să facă această afirmaţie, efectiv scelerată, că trebuie mănuşi pentru oferirea unui mărţişor. Este revoltător, nu pot să cred aşa ceva. Nici de glumă nu e bună. Aţi văzut foarte bine, că a fost ridiculizat inclusiv de colegii lui de coaliţie. Nu se poate aşa ceva! Nu îmi venea să cred că s-a putut întâmpla aşa ceva şi că un om tânăr poate să spun inepţia asta.

E o tradiţie frumoasă. Copiii şi toată lumea abia aşteată ziua asta. Cum e posibil să spună aşa ceva şi să facă aşa ceva? Este absolut revoltător. Eu cred că omul acesta, pur și simplu vrea să facă rău coaliției, pentru că altfel nu îmi imaginez. Este comunicat clar că pe suprafețe nu există virusul, deci virusul acesta este cu transmitere aerogenă. Cum e posibil să spună că poate transmite viroza aceasta un mărțișor? E de noaptea minții!'', a spus medicul Monica Pop luni, în exclusivitate la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: Monica Pop Vlad Voiculecu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close