Antena 3 CNN Actualitate Monica şi fiica sa au plecat de la Izvorani. Monica: Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut!

Monica şi fiica sa au plecat de la Izvorani. Monica: Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut!

Monica şi fiica sa au plecat de la Izvorani. Monica: Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut!
Sursa foto: Foto: Mediafax
15 Apr 2011   •   12:05
Update 17.40 - Avocatul omului de afaceri Irinel Columbeanu a declarat, în urmă cu puţin timp, că a existat şi o neînţelegere în toată această poveste şi că domnul Columbeanu nu ar fi dorit nici o secundă să blocheze operaţiunea. "S-a interpretat că nu executorul trebuie să aducă copilul până la poartă, dânsul nu a vrut să lase..."

De asemenea, avocatul a menţionat că fetiţa nu este "pierdută” şi că rezultatul se va stabili la data de 2 mai, când va avea loc divorţul.

Totodată, conform acestuia, soţii Columbeanu au stat de vorbă, chiar şi cu copilul, dar la un moment dat avocatul Monicăi s-a retras pentru a discuta cu Irinel Columbeanu. "Cei doi au stat de vorbă tot timpul, chiar şi cu copilul. Ce pot să vă spun este că domnul avocat a stat de vorbă cu domnul Columbeanu, dar nu ştiu ce au discutat.
 


Update 17.15
- Monica Columbeanu şi fiica sa Irina au plecat împreună de la reşedinţa de la Izvorani. Zâmbind, Monica nu a făcut declaraţii, dar a ţinut să mulţumească tuturor celor care au susţinut-o.

Avocatul Monicăi a declarat că aceasta este fericită. "Fetiţa s-a reîntâlnit cu mama. Este o reacţie voluntară de dragoste a fetei pentru mamă. Toate suspiciunile mele au pierit în momentul în care fetiţa a sărit în braţele mamei. Fetiţa este fericită, nu plânge, a îmbrăţişat-o cu dragoste pe mama ei pe care nu a mai văzut-o de două luni.”

Avocatul a declarat la final că "există premisa unei soluţionări amiabile în acest litigiu.”



Update 16:45
- Irinel Columbeanu a minţit cu privire la starea de sănătate a fiicei sale, Irina, potrivit medicilor care au consultat-o pe micuţă, informează cancan.ro.

O ambulanţă şi o echipă de doctori au venit la reşedinţa familiei Columbeanu din Izvorani pentru a o prelua pe fetiţă. După un consult amănunţit, medicii au anunţat că Irinuca este perfect sănătoasă. Omul de afaceri a declarat în urmă cu o săptămână că Irina are rubeolă şi trebuie să fie izolată.

Update 15.35
- Monica împreună cu fetiţa sa, Irina, urmează să plece acum cu ambulanţa, de la vila din Izvorani. Cele două au apelat la maşina Salvării pentru că, potrivit lui Irinel, fetiţa are rujeolă. Cu permisiunea omului de afaceri, ambulanţa a intrat în curtea vilei.

Update 15.30
- Monica a ajuns la fetiţa sa, Irina, care a fost foarte bucuroasă să-şi revadă mama, a spus avocatul Monicăi Columbeanu.

"În momentul în care şi-a văzut mama, fetiţa a sărit în braţele ei, de gâtul ei, nu a plâns, nu a ţipat", a declarat avocatul manechinului, Ionuţ Dojană, adăugând că fetiţa nu s-a speriat de cei care erau în jurul ei. Potrivit acestuia, Irinel a încercat chiar să ascundă copilul.
 

Update 15.15 - După mai bine de o oră de aşteptare în faţa porţii vilei de la Izvorani, un lăcătuş adus de executorul judecătoresc a tăiat cu flexul poarta vilei şi apoi, executorul judecătoresc, Monica şi avocata ei au intrat cu forţa în curtea locuinţei.
Monica a ajuns  vineri la Izvorani să o ia pe Irina, după ce judecătoria Buftea a redactat decizia privind executarea silită a lui Irinel Colmbeanu. Monica Columbeanu a apelat la un executor judecătoresc.

Monica a ajuns la vila din Izvorani, împreună cu avocatul şi executorul judecătoresc. Ea aşteaptă mai bine de o oră, în faţa porţii vilei, ca Irinel să i-o da pe Irina.  În cazul în care Irinel nu va ieşi cu fetiţa, executorii vor intra în vilă pentru a o lua pe fetiţă, a spus avocatul Monicăi Columbeanu, Ionuţ Dojană.

Aceasta a mai spus că Irinel Columbeanu a fost anunţat că ei sunt la poartă. În cazul în care Irinel nu i-o va da pe Irina mamei sale, oamenii legii vor intra cu forţa în vilă, tăind porţile.
 

În jurul orei 13, a venit la vila din Izvorani şi avocatul lui Irinel Columbeanu. Potrivit acestuia, Irinel i-ar fi pregătit bagajele Irinei şi i-o va da mamei sale, Monica Columbeanu.

După aproximativ o oră, Irinel Columbeanu a semnat un proces-verbal prin care s-a împotrivit executării silite, potrivit Antena3. Singurul care a intrat în vila de la Izvorani a fost executorul judecătoresc. Acesta l-a sunat ulterior pe avocatul Monicăi Columbeanu şi i-a spus ce a decis Irinel.

"Omul de afaceri vrea să-i predea copilul executorului judecătoresc, şi nu mamei sale, ceea ce este ilegal. Irinel Columbeanu a semnat un proces-verbal că nu vrea să i-o dea pe Irina mamei sale, pentru că aceasta nu ar dori", a declarat executorul judecătoresc.

Irinel Columbeanu a declarat joi că se va supune legii şi o va încredinţa pe Irina, mamei sale Monica.

"Nu am ce să hotărăsc altceva decât să respect legea. Normal că o voi da pe Irina, în măsura în care toate formalităţile sunt îndeplinite până la capăt şi Monica o să aibă toate documentele. Dar eu am simţit şi simt că fiecare zi petrecută de Irina la Izvorani este o zi în plus fericită din viaţa ei", a spus Irinel Columbeanu.

Încercarea lui Irinel Columbeanu de a o împiedica pe Monica să-şi recupereze fiica a eşuat după ce Tribunalul Bucureşti i-a respins cererea de suspendare a executării silite.

Tribunalul Bucureşti i-a acordat Monicăi custodia fetiţei sale până la divorţ, după ce a ajuns la concluzia că Irinel nu poate avea grijă de copilul său. Judecătorii i-au reproşat lui Irinel că pune presiune prea mare pe copil, prin eforturile constante de despărţire definitivă a Irinei de mama sa.

În motivarea instanţei se mai precizează că în ultimii doi ani, Irinel Columbeanu a manifestat un interes redus în ceea ce priveşte creşterea şi educarea minorei, a vizitat-o sporadic şi nu e în interesul fetiţei să fie încredinţată tatălui.

După ce timp de mai multe zile a încercat să-şi ia fetiţa de la Izvorani, fără izbândă, Monica Columbeanu a primit aprobarea din partea magistraţilor Judecătoriei din Buftea de a o lua pe Irina cu forţa.

"În contextul în care, în ultimii doi ani de zile intimatul-pârât-reclamat Columbeanu Adrian-Irinel a manifestat un interes redus în ceea ce priveşte creşterea şi educarea minorei, neimplicându-se efectiv în acest proces educaţional, vizitând-o sporadic şi nu mai mult de 10-15 minute de fiecare dată, nu se poate reţine că este în interesul superior al acesteia să fie încredinţată tatălui", se arată în motivarea instanţei.
 


×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close