Antena 3 CNN Actualitate Monolit misterios, descoperit pe un deal în România. Obiectul, identic cu cel găsit recent într-un deșert din America

Monolit misterios, descoperit pe un deal în România. Obiectul, identic cu cel găsit recent într-un deșert din America

O construcție stranie a fost descoperită în apropierea ruinelor cetății dacice Petrodava din Piatra Neamț. Obiectul metalic de trei metri și jumătate, a fost filmat pe platoul de pe Bâtca Doamnei. Autorul filmării compară construcția cu monolitul descoperit zilele trecute, în deșertul american din statul Utah.

Monolit misterios, descoperit pe un deal în România. Obiectul, identic cu cel găsit recent într-un deșert din America
de Iulia Gorgorin    |    27 Noi 2020   •   15:30

Imaginile cu obiectul misterios au fost filmate joi dimineaţă, pe un deal din apropierea municipiului Piatra Neamț.

Din imagini, se poate observa, că pe fiecare latură a structurii metalice în formă de triunghi sunt gravate nişte spirale.

Obiectul metalic, identic cu cel găsit recent în deşertul Utah

Asemănarea este izbitoare cu monolitul găsit în deşertul american din Utah, de echipajul unui elicopter al departamentului de conservare a vieţii sălbatice.

Aceştia au zărit obiectul bizar, în timp ce survolau deasupra câtorva turme de mufloni dintr-o regiune izolată. Descoperirile făcute la un interval de doar câteva zile, au stârnit numeroase controverse. Localnicii din Piatra Neamţ nu îşi pot explica de unde a răsărit acest monolit care are una dintre feţe îndreptată către muntele Cehlău. 

Structura obiectului are o înălţime de aproape patru metri

''Structura din metal are o înălțime de aproximativ patru metri, este confecționată dintr-un metal lucios, are secțiune triunghiulară, iar una dintre fețe este îndreptată spre Muntele Ceahlău, muntele sfânt al românilor după cum mai este cunoscut.

 Monolitul seamănă izbitor și la formă și la dimensiune cu cel descoperit zilele trecute în deșertul american din Utah, de niște lucrători de la o agenție pentru siguranța publică. S-au făcut fotografii și o filmare cu structura, iar acum se așteaptă părerile specialiștilor'', potrivit jurnalfm.ro

Obiectul neobişnuit se află într-o zonă izolată și pustie din America, iar asemănarea incredibilă cu cel din România rămâne deschisă speculaţiilor.

 

×
Subiecte în articol: monolit misterios obiect America Piatra Neamț
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close