Antena 3 CNN Actualitate Monstru cu chip de om: Un caracalean, acuzat de fiica lui, de 16 ani, că a violat-o timp de 10 ani

Monstru cu chip de om: Un caracalean, acuzat de fiica lui, de 16 ani, că a violat-o timp de 10 ani

Monstru cu chip de om: Un caracalean, acuzat de fiica lui, de 16 ani, că a violat-o timp de 10 ani
Sursa foto: Foto: bzi.ro
02 Mar 2012   •   20:34

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din Caracal a fost arestat preventiv, vineri seară, pentru viol în formă continuată şi incest, informează Mediafax. Fiica sa, în vârstă de 16 ani, a reclamat Poliţiei că, timp de 10 ani, a fost violată şi supusă la perversiuni sexuale de către tatăl său.

"Tânăra, în vârstă de 16 ani, din Caracal, a sesizat Poliţia susţinând că tatăl său, în vârstă de 42 de ani, a abuzat-o sexual în perioada 2002-2012", a afirmat purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Olt, comisarul Claudia Radu.
   
Potrivit anchetatorilor, fata rămăsese în grija tatălui după ce părinţii s-au despărţit, iar mama ei a plecat la muncă în străinătate.
   
Judecătorii Tribunalului Olt au admis, vineri seară, propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt cu privire la arestarea preventivă a bărbatului, acuzat de viol în formă continuată şi incest.
   
"Judecătorii Tribunalului Olt au emis pe numele inculpatului mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Acesta va expira în data de 30 martie, el fiind cercetat pentru viol în formă continuată şi incest", a afirmat Gheorghe Biolan, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Olt.
   
El a precizat că bărbatul riscă între 10 şi 25 de ani de închisoare.
   
Poliţiştii au menţionată că tânăra a rămas în grija rudelor până când mama ei se va întoarce din străinătate.


×
Subiecte în articol: tata barbat fiica violat viol Caracal
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close