Antena 3 CNN Actualitate A început montarea decorațiunilor de Crăciun pe străzile din București. Când va fi aprins iluminatul festiv

A început montarea decorațiunilor de Crăciun pe străzile din București. Când va fi aprins iluminatul festiv

În București a început montarea decorațiunilor de Crăciun. Valoarea estimată a proiectului este de circa 3.3 milioane de lei.

A început montarea decorațiunilor de Crăciun pe străzile din București. Când va fi aprins iluminatul festiv
Sursa foto: Facebook I Nicușor Dan
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Noi 2023   •   17:51

În București a început montarea decorațiunilor de Crăciun, operațiune care se va încheia până în 30 noiembrie, când va fi aprins iluminatul festiv.

Potrivit primarului general Nicușor Dan, Compania Municipală Iluminat Public București a amplasat deja luminițele pe Bd. Unirii, Bd. Lascăr Catargiu, Bd. Regele Mihai I al României, Șoseaua Kiseleff.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Acesta anunță că, până în 30 noiembrie, când va fi aprins iluminatul festiv, vor fi împodobite toate artele principale din Capitală.

"Anul acesta, pe lângă ornamentele și luminițele aflate pe stoc din anii precedenți, vom adăuga noi elemente, pentru care Compania Municipală Iluminat Public are în derulare două proceduri, pentru achiziția și închirierea unor decorațiuni suplimentare, fiind în etapa de evaluare a ofertelor”, susține Nicușor Dan.

Citește și: Cele mai frumoase târguri de Crăciun din România 

"În acest an se vor închiria motive luminoase cu tema: Sărbători de iarna împreună în București”, a anunțat Compania Municipală de Iluminat.

Astfel, municipalitatea vrea să închirieze 577 de elemente: şiruri, plase şi figurine luminoase.

Valoarea estimată a contractului este de circa 3.3 milioane de lei.

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close