Antena 3 CNN Actualitate Au dat mortul altei familii. Un bărbat de 49 de ani, confundat cu un bătrân de 81 de ani

Au dat mortul altei familii. Un bărbat de 49 de ani, confundat cu un bătrân de 81 de ani

Un tânăr din Câmpulung Moldovenesc a fost nevoit să își dezgroape tatăl, pentru că cei de la morgă i-au dat trupul unei alte familii.

Au dat mortul altei familii. Un bărbat de 49 de ani, confundat cu un bătrân de 81 de ani
Sursa foto: hepta
31 Mai 2020   •   08:41

Încurcătura a apărut după ce un bărbat de 49 de ani a decedat în cursul zilei de joi, în pădure. În urma anchetei polițiștilor, bărbatul a fost transportat la morga de la spitalul din Câmpulung Moldovenesc

Familia a fost informată că cei de la medicină legală sunt aglomerați, astfel încât abia sâmbătă a fost chemată să ridice trupul bărbatului. 

Fiul bărbatului a avut însă o surpriză de proporții când a ajuns la morgă. După ce s-a prezentat și a spus numele celui decedat, angajații spitalului au început să se încurce în declarații, recunoscând în cele din urmă că eliberaseră trupul tatălui, cu o zi în urmă, fiind confundat cu un bătrân de 81 de ani. 

Astfel, fiul a fost nevoit să se intereseze unde a ajuns trupul tatălui său și a aflat că acesta fusese deja îngropat, cu o zi înainte, în cimitirul din Câmpulung Moldovenesc.

În urma încurcăturii, bărbatul a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc de unde a obținut o ordonanță de deshumare și trupul a fost întors înapoi la morgă, urmând să fie preluat de familie astăzi. 

×
Subiecte în articol: Câmpulung Moldovenesc mort
Parteneri
Waze a lansat o nouă funcție, cerută de toți șoferii!
x close