Au dat mortul altei familii. Un bărbat de 49 de ani, confundat cu un bătrân de 81 de ani

de L.D.    |    31 Mai 2020   •   08:41
Au dat mortul altei familii. Un bărbat de 49 de ani, confundat cu un bătrân de 81 de ani hepta

Un tânăr din Câmpulung Moldovenesc a fost nevoit să își dezgroape tatăl, pentru că cei de la morgă i-au dat trupul unei alte familii.

Încurcătura a apărut după ce un bărbat de 49 de ani a decedat în cursul zilei de joi, în pădure. În urma anchetei polițiștilor, bărbatul a fost transportat la morga de la spitalul din Câmpulung Moldovenesc. 

Familia a fost informată că cei de la medicină legală sunt aglomerați, astfel încât abia sâmbătă a fost chemată să ridice trupul bărbatului. 

Fiul bărbatului a avut însă o surpriză de proporții când a ajuns la morgă. După ce s-a prezentat și a spus numele celui decedat, angajații spitalului au început să se încurce în declarații, recunoscând în cele din urmă că eliberaseră trupul tatălui, cu o zi în urmă, fiind confundat cu un bătrân de 81 de ani. 

Astfel, fiul a fost nevoit să se intereseze unde a ajuns trupul tatălui său și a aflat că acesta fusese deja îngropat, cu o zi înainte, în cimitirul din Câmpulung Moldovenesc.

În urma încurcăturii, bărbatul a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc de unde a obținut o ordonanță de deshumare și trupul a fost întors înapoi la morgă, urmând să fie preluat de familie astăzi. 

Parteneri
sati
x close