Antena 3 CNN Actualitate Gafă uriașă! Mort de COVID, căutat acasă de Poliția Locală. ”Au vrut să confirme prezența la domiciliu”

Gafă uriașă! Mort de COVID, căutat acasă de Poliția Locală. ”Au vrut să confirme prezența la domiciliu”

Gafă uriașă a Poliției Locale din Focșani. Agenții au căutat acasă un bărbat mort de două zile.

Gafă uriașă! Mort de COVID, căutat acasă de Poliția Locală. ”Au vrut să confirme prezența la domiciliu”
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    10 Noi 2020   •   12:45

Omul suferea de coronavirus și fusese internat, însă Poliția Locală îl avea în evidență ca fiind în carantină la domiciliu. Bărbatul a murit, iar după două zile, familia lui s-a trezit cu Poliția acasă pentru verificări. 

"Nu știe stânga de dreapta?!

Vineri, 6 noiembrie 2020, Poliția Locală Focșani sună direct pe numărul de mobil al tatălui meu, pentru a confirma prezența la domiciliu (carantină DSP).

Răspunde mama, care le comunică stupefiată faptul că soțul nu poate vorbi cu ei, pentru că decedase cu mai bine de 48 de ore în urmă, la Spitalul Județean de Urgență "Sf. Pantelimon"! Evident, nu a primit nici un răspuns la întrebarea "Dar dumneavoastră nu comunicați deloc?"!

Mi-am amintit acum, la a 4-a vizită a Poliției Locale din ultimele 6 zile (dar la domiciliul meu), vorba apăsată a unui locțiitor de unitate militară serioasă, care, într-o problemă minimă de comunicare inter-departamentală, tună răspicat: "Nu știe stânga de dreapta?!".

Dumneavoastră cum apreciați treaba asta?”, scrie fiul bărbatului decedat pe o rețea socială. 

Polițiștii s-au plâns că familia nu a raportat Poliției decesul bărbatului, însă sarcina ar fi revenit Direcției de Sănătate Publică.

×
Subiecte în articol: Poliţia Locală Focșani
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close