Antena 3 CNN Actualitate Morți de coronavirus repatriați, plimbați două zile prin țară

Morți de coronavirus repatriați, plimbați două zile prin țară

Dezvăluiri incredibile făcute de patronul unei firme de pompe funebre, care a repatriat șapte români morți de coronavirus în Marea Britanie și Scoția.

Morți de coronavirus repatriați, plimbați două zile prin țară
19 Apr 2020   •   08:36

Acesta spune că cele două mașini au fost obligate de autorități să intre într-un convoi care apoi s-a plimbat prin toată țara. Iar un mort care trebuia adus la București a fost mai întâi dus la Vatra Dornei.

„Am intrat în Vama Borș, cu două mașini funerare cu șapte morți din Marea Britanie, după care am fost opriți la Vama Borș, băgați într-un convoi de 10-15 mașini și escortați din județ în județ până la limita județului Suceava. 

Eu trebuia să transport primul decedat la Târgu Ocna, le-am spus că nu mă îndrept spre direcția bună și că înconjor toată țară și au zis că așa sunt ordinele și nu pot să fac nimic. La Suceava, am găsit înțelegere la agenții care ne-au preluat de acolo, au sunat la centru și au întrebat ce se întâmplă, și în sfârșit acolo s-a recunoscut că s-a greșit din Vama Borș”, a declarat Liviu Bodale, proprietarul firmei de pompe funebre pentru Antena 3. 

×
Subiecte în articol: morti repatriati coronavirus
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close