Antena 3 CNN Actualitate Morţi misterioase, la Iaşi: O tânără de 17 ani şi prietenul ei, de 39 ani, găsiţi fără suflare

Morţi misterioase, la Iaşi: O tânără de 17 ani şi prietenul ei, de 39 ani, găsiţi fără suflare

Morţi misterioase, la Iaşi: O tânără de 17 ani şi prietenul ei, de 39 ani, găsiţi fără suflare
Sursa foto: Foto: mikesealy.blogspot.com
28 Oct 2011   •   18:57

Morţi cu multe semne de întrebare la Iaşi. O fată de 17 ani a fost găsită fără suflare în casa iubitului ei, cu 22 de ani mai în vârstă. Câteva ore mai târziu, bărbatul s-a sinucis. Anchetatorii trebuie să afle acum ce se ascunde în spatele tragediei. În timp ce vecinii spun că îndrăgostiţii ar fi decis să-şi ia viaţa împreună, părinţii fetei vorbesc despre o crimă.

Iar ei au suspinat. Erau împreună de un an şi jumătate dar familiile nu păreau să le înţeleagă dragostea. Ea avea 17 ani. El era cu 22 ani mai mare. Pe lângă asta, i-ar fi legat şi un grad de rudenie. Cel puţin asta le spuneau părinţii.

Îndrăgostiţii nu au ţinut cont de părerea nimănui. Au continuat să se întâlnească pe ascuns.

În aceeaşi cameră în care joi mama bărbatului avea să descopere trupul fetei. Zăcea pe podea. Femeia a chemat poliţia şi a încercat să dea de fiul ei. Dar degeaba. Şi poliţiştii l-au căutat ore-n şir.

L-au găsit într-un sfârşit, ascuns în podul casei. Au urmat câteva ore de audieri. Bărbatul a fost lăsat să plece. Şi-a sunat părinţii dar apoi a dispărut din nou. L-a găsit tatăl lui, câteva minute mai târziu. Mort.

Femeia crede acum că cei doi tineri au ales moartea. Familia fetei vine însă cu o altă variantă. Tânăra ar fi fost ucisă de iubitul ei.

Anchetatorii aşteaptă acum rezultatul examenului patologic, care va stabili cum a murit tânăra.

 


×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close