Antena 3 Actualitate Moş Crăciun a greşit anotimpul. A venit la Piatra Neamţ cu o lună mai devreme

Moş Crăciun a greşit anotimpul. A venit la Piatra Neamţ cu o lună mai devreme

05 Noi 2012   •   07:37
Moş Crăciun a greşit anotimpul. A venit la Piatra Neamţ cu o lună mai devreme Foto: timminspress.com

Moş Crăciun şi-a făcut deja apariţia la Piatra Neamţ. Statuia lui a fost deja montată în parcul central, cu toate că afară temperaturile au trecut de 15 grade în ultimele zile. Localnicii se întreabă de ce e aşa mare graba, pe când cei mici îi spun deja moşului poezii şi ce îşi doresc să găsească sub brad în 25 decembrie.
 
Sărbătorile de iarnă încep abia peste o lună şi nici măcar nu a nins, însă autorităţile din Piatra Neamţ s-au grăbit să-l aducă deja pe Moş Crăciun într-un parc din localitate. Copiii s-au grăbit să-i spună poezii. Unii s-au întristat însă că nici n-au apucat să-i scrie ce şi-ar dori anul acesta.
 
Nici cei mari nu-s foarte dumiriţi. Mulţi au iesit în parc să se bucure de soare şi de cele 17 grade Celsius din Noiembrie. Oamenii spun că nu se aşteptau să-l întâlnească deja pe Moş Crăciun.

Dacă nu cumva o fi prea ocupat cu campania electorală, singura explicaţie pentru care Moş Crăciun a ajuns deja la Piatra Neamţ în primele zile din noiembrie, ar putea fi aceea că... aici copiii sunt foarte cuminţi.      

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close