Antena 3 Actualitate Moş Crăciun devine "high-tech". Află ce cadouri îşi doresc copiii din ziua de azi

Moş Crăciun devine "high-tech". Află ce cadouri îşi doresc copiii din ziua de azi

02 Noi 2011   •   17:05
Moş Crăciun devine "high-tech". Află ce cadouri îşi doresc copiii din ziua de azi
Sursa foto: Foto: hothardware.com

S-au dus vremurile când copiii erau încântaţi să primească în dar un ursuleţ. O ştiu prea bine părinţii care au început deja să negocieze împreună cu cei mici ce ar trebui să conţină scrisorile pentru Moş Crăciun. Acum, fie că vorbim de fete, fie că vorbim de băieţi, toţi vor acelaşi lucru: jucării care seamănă cât mai mult cu accesoriile părinţilor.

De la un an la altul, jucăriile parcă se dau de trei ori peste cap şi se transformă cu totul. Într-o cutie de 30 de centimetri, copilul găseşte acum o întreagă lume.

Gusturile celor mici au devenit "high-tech", aşa că producătorii s-au adaptat: au luat gadgeturile părinţilor şi le-au transformat în jucării. Un mini-laptop costă 150 de lei, iar o tabletă de la 600 de lei în sus. Multe vin însoţite de programe care te învaţă să citeşti, să desenezi, sau să vorbeşti engleza.

Şi jucăriile din pluş au avansat. Un animal-robot poate costa chiar şi 500 de lei. Scumpe rămân însă toate darurile. O carte de poveşti, frumos ilustrată, costă în jur de 100 de lei, în timp ce o păpuşă poate ajunge şi până la 300 de lei. Prinşi între amintirile lor din copilărie şi dorinţele copiilor, părinţii aleg cu greu cadourile. Majoritatea aleg însă variantele clasice, deşi copiii le cer altceva.

 
Get Adobe Flash player×
Subiecte în articol: cadouri Mos Craciun copii laptop tableta gadget

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close