Antena 3 CNN Actualitate Moş Verbiţă, veteranul de război care le-a ţinut piept procurorilor DNA, în 2012, este alături de Antena 3

Moş Verbiţă, veteranul de război care le-a ţinut piept procurorilor DNA, în 2012, este alături de Antena 3

Moş Verbiţă, veteranul de război care le-a ţinut piept procurorilor DNA, în 2012, este alături de Antena 3
09 Aug 2014   •   16:23

Un mesaj emoţionant am primit şi de la veteranul de război Lixandru Verbiţă, din Vrancea. Vi-l amintiţi, este bătrânul care le-a ţinut piept procurorilor DNA când au venit cu ancheta prin sat după referendumul pentru suspendarea lui Traian Băsescu. Alexandru Verbiţă spune că ar da orice pentru Antena3.

Moş Verbiţă a dat o lecţie de bun-simţ României în 2012 când a ţinut piept procurorilor DNA care l-au luat la întrebări pentru că a îndrăznit să-şi exercite un drept constituţional şi a votat.

Antena 3 a făcut public cazul acestui român care nu s-a lăsat sub nicio formă intimidat de noua Securitate a lui Traian Băsescu. Acum, când a auzit ce s-a întâmplat cu Antena 3, Lixandru Verbiţă s-a revoltat.

"Ar fi culmea. Să nu mai avem cu cine discuta, decât să ascultăm la alţii care ne spun verzi şi uscate", a spus moş Verbiţă.

Lixandru Verbiţă spune că nu concepe ca postul de unde află adevărul să aibă de suferit.

Moş Verbiţă din comuna Suraia, Vrancea are 89 de ani şi a trecut printr-o monarhie, apoi printr-o dictatură, pentru ca mai apoi să descopere în plină democraţie ce poate înseamna opresiunea unui regim nedrept. Veterenul de război a rămas în sufletete multor români pentru reacţia sa atât de demnă în faţa procurorilor DNA.

×
Subiecte în articol: dosarul telepatia post confiscat
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close