Antena 3 CNN Actualitate Moțiunea împotriva lui Florin Cîțu, adoptată în Parlament

Moțiunea împotriva lui Florin Cîțu, adoptată în Parlament

Moţiunea simplă a PSD împotriva ministrului Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a fost adoptată în plenul Camerei Deputaţilor. Acesta nu riscă să fie demis din funcţie, pentru că votul din Parlament nu are putere de lege.

Moțiunea împotriva lui Florin Cîțu, adoptată în Parlament
Sursa foto: Hepta
13 Mai 2020   •   14:41

Camera Deputaților a dezbutut luni moțiunea simplă depusă de parlamentarii PSD împotrivia ministrului Finanțelor, Florin Cîțu. Social democrații i-au reproșatlui Cîțu „lipsa unor măsuri de sprijin, eficiente pentru economie”. În moţiunea intitulată „Virusul Cîţu a infectat economia naţională”, PSD l-a acuzat pe ministrul finanțelor că „este mai nociv decât pandemia”. Astăzi, a avut loc votul, iar moțiunea simplă a trecut.

Nu este prima moțiune simpla față de Cîtu, în urmă cu câteva luni o altă moțiune simplă a fost votată la Senat și a trecut, dar cu toate acestea PNL și Orban nu ah ținut cont de ea.

PSD ia în calcul să vină cu un val de moțiuni simple, una deja pentru Oros, min agriculturii și ar putea fi depusa în perioada următoare și o moțiune simplă față de Violeta Alexandru. PSD ia în calcul și o moțiune de cenzură după ce se termină criza sanitară.

×
Subiecte în articol: motiune
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close