Antena 3 CNN Actualitate Motivare în cazul Deta: "Suspecţii reprezintă pericol public". Bogdan Roman, rănit în timpul altercaţiei

Motivare în cazul Deta: "Suspecţii reprezintă pericol public". Bogdan Roman, rănit în timpul altercaţiei

Motivare în cazul Deta: "Suspecţii reprezintă pericol public". Bogdan Roman, rănit în timpul altercaţiei
Sursa foto: Foto: Mediafax
26 Iul 2011   •   14:15

Antena 3 a obţinut motivarea judecătorilor pentru arestarea preventivă a acuzaţilor în scandalul arestărilor de la Deta.

Motivare: Suspecţii reprezintă pericol public din cauza violenţei. Victimele au fost lovite "în nenumărate rânduri".

În motivarea instanţei se arată că cei trei au fost arestaţi din cauza naturii infracţiunii săvârşite şi a gradului de pericol social concret pe care îl reprezintă.

Prin modul de comportare, acţiunile desfăşurate de inculpaţi au adus atingere acelor relaţii sociale care sunt compatibile cu respectul reciproc, păstrarea demnităţii umane, respectul decenţei, păstrarea liniştii publice şi altele.

Totodată, anchetatorii au arătat că ca lăsarea acuzaţilor în libertate poate încuraja alte persoane să comită fapte similare, acestea fiind evidenţiate zi de zi în presa scrisă şi audio-vizuală, generând un sentiment.de nesiguranţă şi teamă în rândul opiniei publice.

 
Motivarea Instanţei pentru arestarea preventivă


Bogdan Roman, fiul cel mai al primarului din Deta, rănit în timpul altercaţiei

Reprezentanţii Spitalului Judeţean din Timişoara au confirmat că fiul cel mare al primarului din Deta Bogdan Roman s-a prezentat la spital după scandalul de la o terasă din localitate. Acesta avea o plagă tăiată la degetul mare, a primit îngrijiri, apoi a fost lăsat să plece, informează Mediafax.

"El s-a prezentat la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean din Timişoara, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Avea o plagă tăiată la policele drept (degetul mare de la mâna dreaptă - n.r.). A fost trimis la Casa Austria, unde a primit îngrijiri, ulterior el fiind lăsat să plece. Nu a fost internat", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Timişoara, Liana Dacilescu.

Primarul din Deta, Petru Roman a declarat, în exclusivitate pentru Antena 3, că nu a reuşit să-i contacteze pe fiii lui. Edilul a mai precizat că toată lumea trebuie să răspundă în mod egal în faţa legii.

Fiul primarului din Deta este căutat de poliţişti, după ce ar fi înjunghiat trei persoane în timpul unui scandal.
Imediat după atac, fiul primarului Petru Roman a dispărut.

×
Subiecte în articol: Deta motivare arestari
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close