Antena 3 CNN Actualitate Motociclist aruncat câţiva metri în aer, după un accident în Târgu Mureş | Impactul a fost filmat de o cameră de supraveghere

Motociclist aruncat câţiva metri în aer, după un accident în Târgu Mureş | Impactul a fost filmat de o cameră de supraveghere

Un motociclist a fost aruncat câţiva metri în aer, după un grav accident produs pe o stradă din Târgu Mureş ce a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Motociclist aruncat câţiva metri în aer, după un accident în Târgu Mureş | Impactul a fost filmat de o cameră de supraveghere
Sursa foto: Facebook
de Ioana Mircea    |    12 Iul 2022   •   16:29

Accidentul s-a produs, în urmă cu câteva zile, pe strada Barajul din Târgu Mureş şi a fost filmat de o cameră de supraveghere montată în zonă.

Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere se poate observa cum şoferul unui autoturism încerca să vireze la dreapta de pe un drum fără prioritate.

În timp ce încerca să vireze, un autoturism care venea din stânga sa a oprit pentru a îi acorda prioritate, cu toate că nu era obligat să facă asta.

Din spatele mașinilor oprite pe drumul cu prioritate a venit un motociclist cu viteză, care depășea coloana oprită. Acesta a intrat cu motocicleta în plin în maşina care vira la stânga.

În urma impactului, motocliclistul a fost aruncat câțiva metri în aer. Din fericire acesta a supraviețuit, iar martorii au sărit imediat în ajutorul bărbatului. Pietonii din zonă dar și pasagerii mașinilor aflate în apropiere au coborât.

În timp ce unii au mers să îi acorde primul ajutor motociclistului, alţii au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

"La data de 11 iulie, în jurul orei 16:30, pe strada Barajului, din municipiul Târgu Mureș, a avut loc un accident rutier. Un bărbat în vârstă de 38 de ani a condus un autoturism pe raza municipiului Târgu Mureș iar la un moment dat la ieșirea din parcarea unei societăți comerciale a intrat în coliziune cu o motocicletă angajată în efectuarea unei depășiri regulamentare, condusă de bărbat în vârstă de 29 de ani.

În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv bărbatul în vârstă de 29 de ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", se arată într-o informare a IPJ Mureş.

×
Subiecte în articol: Târgu Mureș accident motociclist
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close