Antena 3 CNN Actualitate Motociclistul care l-a ameninţat pe Mircea Badea, făcut K.O.

Motociclistul care l-a ameninţat pe Mircea Badea, făcut K.O.

Motociclistul care l-a ameninţat pe Mircea Badea, făcut K.O.
Sursa foto: Foto: Youtube
21 Mar 2015   •   15:24
Motociclistul care l-a provocat pe Mircea Badea la un meci de lupte, vara trecută, nu face faţă tocmai bine cand vine vorba de meciuri cu profesionisti.
 
La cel mai recent meci la care a participat, parte a circuitului MMA "Black Cage Tournament", la Ploieşti, acesta a fost făcut k.o. în mai puţin de două minute.
 
Adversarul său, mai mic de statură, a reuşit să îl pună la pământ după 30 de secunde. O serie de şapte pumni a fost suficientă pentru ca "Emi" să aibă nevoie de intervenţia medicilor, cu echipament special. 
 
Teodor Constantin "Emi" a devenit cunoscut după ce l-a ameninţat pe Mircea Badea, de mai multe ori, în faţa sediului Antena 3. "Mircea, de ce nu pui in aplicare ce ai spus? Sunt aici, hai", l-a provocat "Emi", înconjurat de mai mulţi amici motociclişti
 
În august 2014, Mircea Badea şi-a realizat emisiunea pe peluza din faţa sediului Antena 3 in semn de protest fata de deciziile judecatorilor în dosarul "Telepatia" care, pe langa ani grei de puscarie, au dictat si confiscarea sediului televiziunii din Baneasa.
 
Constantin Teodor Emanuel se prezintă ca luptător K1, cu patru titluri de campion national la Muay Thai, un titlu la Wi Shu si patru lupte în Local Kombat. 
 
Vă avertizăm că imaginile vă pot afecta emoţional.
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close