Antena 3 Actualitate Mr. Bean, la 67 ani. Povestea lui Rowan Atkinson, actorul care şi-a transformat bâlbâiala în avantaj

Mr. Bean, la 67 ani. Povestea lui Rowan Atkinson, actorul care şi-a transformat bâlbâiala în avantaj

de Claudia Popovici    |    06 Ian 2022   •   23:56
Mr. Bean, la 67 ani. Povestea lui Rowan Atkinson, actorul care şi-a transformat bâlbâiala în avantaj
Sursa foto: blogto.com

Rowan Atkinson a împlinit joi 67 de ani. Încă din copilărie, el suferea de bâlbâială, motiv pentru care evita să vorbească cu jurnaliştii, iar personajul Mr. Bean i-a căzut mănuşă.

Rowan Atkinson nu a crezut vreodată că va ajunge actor de succes, asta pentru că încă din copilărie suferea de bâlbâială.

Era aşa de tăcut şi în viaţa privată încât se presupune că la prima întâlnire cu femeia care avea să îi devină parteneră mai târziu, Sunetra Sastry, nu a spus niciun cuvânt, ci doar i-a cerut să-i dea ketchup-ul. Cei doi s-au cunoscut la sfârşitul anilor 80 şi împreună au doi copii.

După 24 de căsnicie, a cerut divorţul, pentru că s-a îndrăgostit de actriţa în vârstă de 40 de ani, Louise Ford, care i-a oferit o fetiţă, la vârsta de 64 de ani. S-a despărţit şi de aceasta, un pic mai târziu.

Încă din copilărie, actorul Rowan Atkinson a fost pasionat de maşini. Printre preferatele sale se numără Aston Martin, o Honda, un Audi şi chiar o maşină de curse de Formula 1.

Actorul nu a fost ferit nici de probleme medicale. A avut parte de accidente în 1999 şi în 2011. În 2001, aproape că s-a prăbuşit cu avionul personal, deşi nu se afla la manşă. A preluat controlul avionului, salvând vieţile tuturor pasagerilor, notează Mediafax.

În copilărie, a fost înnebunit după personajul James Bond, iar în 1983 a avut ocazia să joace alături de Sean Connery.

A fost o persoană discretă cu viaţa sa personală, nu doar faţă de jurnalişti şi fanii curioşi, ci chiar şi faţă de prieteni.

Actorul are o relaţie bună cu familia regală britanică. A fost invitat la nunta Prinţesei Kamila şi a Prinţului Charles şi a dansat la nunta Prinţesei Catherine şi a Prinţului William.

Dar în ciuda succeselor sale, Atkinson, nu se consideră  un bărbat amuzant. „Sunt”, a spus el, „în esență o persoană destul de tăcută, plictisitoare, care se întâmplă să fie un interpret.”

Pentru serviciile sale de teatru și caritate, a fost numit Comandant al Ordinului Imperiului Britanic (CBE) în 2013.

×
Subiecte în articol: Mr. Bean Rowan Atkinson
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close