Antena 3 CNN Actualitate Mugur Ciuvică: Ceea ce se întâmplă acum este sinistru, este o tentativă de lovitură de stat

Mugur Ciuvică: Ceea ce se întâmplă acum este sinistru, este o tentativă de lovitură de stat

Mugur Ciuvică: Ceea ce se întâmplă acum este sinistru, este o tentativă de lovitură de stat
05 Iun 2015   •   21:18

„Ceea ce se întâmplă acum este sinistru, este o tentativă de lovitură de stat”, a declarat Mugur Ciuvică referitor la punerea sub urmărire penală a premierului Victor Ponta.

„E o tentativă în continuare pentru că nu poţi să faci o lovitură de stat fără să ai un minim suport popular, pe care ăştia nu-l au, pentru că au reuşit să scoată, cu toată agitaţia de azi, pe toate canalele securiste, 100 de oameni”, a declarat Mugur Ciuvică, invitat în emisiunea Subiectiv.

„Faptul că tentativa de lovitură de stat nu se bucură de suport popular poate să-i mai înfrâneze un pic. Dar gestul rămâne în continuare şi este horror. Să inventezi, cu pretextele citite de dumneavoastră, un dosar penal, ca să schimb un Guvern şi o majoritate parlamentară şi să-ţi acoperi abuzurile tale, este infernal”, a mai spus Mugur Ciuvică.

Victor Ponta este urmărit penal pentru 19 presupuse infracţiuni, iar DNA cere avizul parlamentului pentru cea de-a 20-a. Procurorii l-au chemat pe Ponta pentru a-i aduce la cunoştinţă învinuirile fix în ziua în care PNL depune o moţiune de cenzură.

×
Subiecte în articol: Subiectiv mugur ciuvica Victor Ponta
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close