Antena 3 Actualitate Mugur Ciuvică, despre sentinţa în dosarul Maternitatea Giuleşti: O mare ruşine a justiţiei româneşti. E o golănie din partea procuraturii

Mugur Ciuvică, despre sentinţa în dosarul Maternitatea Giuleşti: O mare ruşine a justiţiei româneşti. E o golănie din partea procuraturii

02 Apr 2015   •   19:57

Sentinţa în dosarul tragediei de la Maternitatea Giuleşti reprezintă "o mare ruşine a justiţiei româneşti", este "reeditarea poveştii cu acarul Păun", şi asta ca urmare a "golăniei" de care a dat dovadă procuratura, a declarat preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, Mugur Ciuvică, invitat în ediţia de joi a emisiunii "La ordinea zilei", de la Antena 3.

Mugur Ciuvică a criticat maniera în care procurorul de caz a construit acest dosar, precum şi faptul că, imediat după accident, a lansat pe surse informaţii false în legătură cu persoanele implicate.

"A lansat, imediat după accident, pe surse, că, fiind ceva cu Sf Maria în perioada aia, asistenta a plecat să mănânce tort cu nişte colege. Lucru total fals. Femeia s-a dus la toaletă. (...) Apoi a spus de electrician", a spus Mugur Ciuvică.

Ciuvică subliniază însă că tragedia a avut loc în 10 august 2010, deci în perioada în care Guvernul Boc tăia pensii, salarii, dar şi posturi din instituţiile subordonate statului.

Era o singură asistentă, şi asta din vina tăierilor de personal, a mai spus Ciuvică.

×

Vreme mai caldă decât normalul perioadei

 

 

Prognoza meteo pentru săptămâna în curs

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close