Antena 3 CNN Actualitate Mugur Ciuvică, despre vizita politicienilor români în Taiwan: Ei s-au dus acolo să-şi mai aranjeze afacerile

Mugur Ciuvică, despre vizita politicienilor români în Taiwan: Ei s-au dus acolo să-şi mai aranjeze afacerile

Mugur Ciuvică, despre vizita politicienilor români în Taiwan: Ei s-au dus acolo să-şi mai aranjeze afacerile
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    08 Aug 2013   •   20:47
Cei patru politicieni care au fost în Taiwan au plecat acolo pentru a-şi mai aranja diverse afaceri, este de părere preşedintele Grupului de Investigaţii Politice (GIP), Mugur Ciuvică.
 
"Ei s-au dus acolo să-şi mai aranjeze şi nişte businessuri de-ale lor. (...) Pe ei i-au invitat taiwanezii, pentru că sunt membri ai Parlamentului, nu pentru că au diverse businessuri. Dar ei, ca membri ai Parlamentului, s-au dus acolo să-şi aranjeze diverse businessuri pentru firmele lor, ceea ce nu e foarte frumos. Nu e ceva ilegal, dar nici bine nu e", a spus Mugur Ciuvică, joi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Patru deputaţi - Remus Cernea, social-democraţii Ninel Peia şi Ovidiu Iane şi democrat-liberalul Costică Canacheu - au fost zilele acestea într-o vizită în Taiwan. 

MAE a retras paşaportul de serviciu al deputatului Remus Cernea, deoarece acesta nu mai avea dreptul să îl utilizeze după ce a părăsit postul de consilier al prim-ministrului. 




×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close