Antena 3 CNN Actualitate Mugur Ciuvică, dezvăluiri după excluderea Cameliei Bogdan din magistratură: „Am văzut culmea incompatibilității”

Mugur Ciuvică, dezvăluiri după excluderea Cameliei Bogdan din magistratură: „Am văzut culmea incompatibilității”

Mugur Ciuvică, dezvăluiri după excluderea Cameliei Bogdan din magistratură: „Am văzut culmea incompatibilității”
de S.T.    |    08 Feb 2017   •   22:46

Excluderea Cameliei Bogdan din magistratură vine ca urmare a dezvăluirilor Grupului de Investigații Politice (GIP).

În februarie 2016, GIP a arătat că, în timp ce judeca dosarul ICA, judecătoarea Bogdan a primit 10.000 lei de la Ministerul Agriculturii, parte vătămată în Dosarul ICA și a petrecut un sejur de două săptămâni la Poiana Brașov în cadrul unui program finanțat de același minister.

La câteva zile după revenirea din sejur, judecătoarea Bogdan a dat o sentință definitivă în favoarea Ministerului Agriculturii.

Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, a vorbit miercuri seară, la Antena 3, despre excluderea judecătoarei Bogdan din magistratură.

„Acum vreo o lună am mai descoperit un lucru interesant(...). Am văzut culmea incompatibilității. Doamna Camelia Bogdan pe data de 5 august cred a fost ultimul termen în procesul telepatia(...). Banii de la ministerul Agriculturii i-au intrat în cont pe 6 august, cu două zile înainte să pronunțe sentința”, a spus Mugur Ciuvică într-o intervenție telefonică la Antena 3.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close