Antena 3 CNN Actualitate Mugur Ciuvică: Fata asta a fost de trei ori abuzată, fizic şi psihic

Mugur Ciuvică: Fata asta a fost de trei ori abuzată, fizic şi psihic

Mugur Ciuvică:  Fata asta a fost de trei ori abuzată, fizic şi psihic
22 Iul 2015   •   10:41

„Cazul acesta a trezit atâta emoţie pentru că e de o brutalitate extremă. Fata asta a fost de trei ori practic abuzată. A fost abuzată fizic, apoi a fost abuzată psihic de instituţiile juridice ale statului român, de procurorii şi de judecătorii care i-au lăsat pe violatori în libertate. Doar trei dintre ei au mărturisit, nu toţi patru, dar acei trei care au mărturisit au fost puşi în libertate. După aceea, la un nou termen, un alt judecător în înţelepciunea lui şi cu conştiinţa lui a spus „domne, creăm o nedreptate între violatori”. (...) Şi al treilea abuz, tot psihic, din partea unei părţi a comunităţii”, a declarat Mugur Ciuvică referitor la cazul fetei violate din Vaslui.

Pentru noi, solidaritatea nu este doar un simplu cuvânt. De-a lungul a 10 ani, Antena 3 a fost de partea celor nedreptătiţi, de partea celor care au avut de suferit în urma acţiunilor politice sau din justiţie. De aceea, începând de azi, veţi observa că prezentatorii şi moderatorii de la Antena 3 poartă o cocardă albă. Este un semn de solidaritate cu victima celor şapte violatori din judeţul Vaslui, pe care justiţia i-a eliberat şi, mai mult, tânăra a ajuns să fie considerată vinovată în comunitate pentru ce s-a întâmplat. Este un semn de solidaritate cu Mariana Rarinca, femeia care a stat după gratii 6 luni după care a fost declarată nevinovată.

Vă invităm, ca de atâtea ori, să ne fiţi alături! Confecţionaţi-vă cocarde albe şi purtaţi-le la muncă, pe stradă, în mijloacele de transport. Arătaţi că vă pasă de suferinţa semenilor voştri şi fortaţi-i pe cei care pot să ia decizii să fie corecţi! Distrugerea vieţilor unor semeni trebuie să înceteze. Noi, cei de la Antena 3, vom ieşi din nou pe stradă, vă vom dărui cocarde şi vă vom explica de ce solidaritatea românilor va deveni o armă împotriva nedreptăţii!

Postaţi fotografiile cu voi purtând cocarda albă pe pagina de Facebook Antena 3 Romania, alături de un mesaj de solidaritate.


 

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close