x close

Mugur Ciuvică: Iulian Chifu i-a luat locul lui Lăzăroiu la ”previziuni cretine și declarații aberante”

de A.P.    |    30 Dec 2012   •   17:41
Mugur Ciuvică: Iulian Chifu i-a luat locul lui Lăzăroiu la ”previziuni cretine și declarații aberante” 427 Foto: Intact Images

Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice a comentat în direct la Antena 3 afirmațiile consilierului prezidențial Iulian Chifu cum că ”obiectivul esenţial al noii strategii de politică externă a Federaţiei Ruse este "reunificarea spaţiului post-sovietic"”.

Chifu a mai adăugat că "am revenit în plin război rece" și că postul de radio de la Moscova ”Vocea Rusiei” a fost în 2012 un instrument de propagandă, dezinformare şi ingerinţă în politica românească prin incitarea la scandal între preşedintele Băsescu şi Guvern.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Mugur Ciuvică a spus că Iulian Chifu, consilierul preşedintelui Traian Băsescu pentru afaceri Strategice şi securitate internaţională, i-a luat locul colegului său consilier Sebastian Lăzăroiu la ”previziuni cretine și declarații aberante”.

”Este o manipulare. Nimeni pe lumea asta din America, în China, în Rusia nu a reușit să îi manipuleze pe români mai rău ca Traian Băsescu, care e român de-al nostru. Faptul că dl Chifu vrea să facă din prostiile scrise de niște români pe site-ul ”Vocea Rusiei” o temă de campanie politică în România, e cam de nivelul domnului Chifu”, a mai spus Mugur Ciuvică.


La rândul lui, analistul politic Bogdan Chirieac a declarat că ”E un fel de virus la Cotroceni, iar domnii consilieri încep să fie luați de cap. Altfel nu îmi pot explica declarația domnului Chifu, care îl cunosc a fi un om echilibrat. De la domnul Lăzăroiu probabil se trag toate astea”. ”Impactul Vocii Rusiei este la trei consilieri luați de cap la Cotroceni. Ei trebuie tratați”, a mai spus Chirieac. 
Citeşte mai multe despre:

mugur ciuvica Sebastian Lãzãroiu Antena 3
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati