Antena 3 CNN Actualitate Mugur Isărescu, atacat dur de vânători și pescari

Mugur Isărescu, atacat dur de vânători și pescari

Mugur Isărescu, atacat dur de vânători și pescari
13 Mar 2016   •   11:50

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, mai detine o functie de conducere, fiind de aproape zece ani presedinte al Asociatiei Generale a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi din Romania (AGVPS). Se pare insa ca oamenii nu sunt multumiti de activitatea lui Isarescu, scrie wowbiz.ro.

„Vanatorimea romaneasca a fost si este realmente intoxicata de bunele intentii ale celor care sunt pusi sa le reprezinte interesele. La AGVPS din Romania au mai ramas doar cativa oameni, multi  activand cu ”jumatate de norma”, alesi nu dupa competente profesionale ci dupa alte criterii, salariati care exceleaza printr-un profesionalism demn de zona crepusculara. Dar acolo nimeni nu vede ce se intampla de fapt  si nimeni nu vrea sa faca ceva”, se scrie pe site-ul stirivanatoare.ro.

Mai mult, Isarescu este considerat responsabil de imaginea proasta pe care vanatorii o au in Romania: “Presedintele AGVPS din Romania , guvernatorul Mugur Isarescu a avut poate cea mai redusa implicare  din toata istoria AGVPS din Romania, iar asta a fost mai mult decat o complicitate daunatoare domeniului cingetic. Fara controlul sau, fara consilii si comisii responsabile, in numita institutie s-a instaurat o politica cenusie ce a durat deja un sfert de secol. Decredibilizarea deja extinsa a institutiei a derivat si a luat amploare tocmai in stransa legatura cu cei care au condus-o.  Si atunci ne mai miram de degradarea imaginii vanatorului roman , ne simtim ofensati chiar ,ca restul populatiei vede in noi niste criminali de animale, cu sange rece, amatori de licori bahice si de chiolhane !!!”.


 

×
Subiecte în articol: Mugur Isarescu
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close