Antena 3 CNN Actualitate Reacția lui Mugur Mihăescu despre noile restricții: ''Nu sunt noi. Sunt aceleaşi, de un an de zile!''

Reacția lui Mugur Mihăescu despre noile restricții: ''Nu sunt noi. Sunt aceleaşi, de un an de zile!''

Mugur Mihăescu, actor şi investitor în HoReCa, a vorbit, miercuri, în exclusivitate la Antena 3 despre noile măsuri anunţate de autorităţi.

Reacția lui Mugur Mihăescu despre noile restricții: ''Nu sunt noi. Sunt aceleaşi, de un an de zile!''
Sursa foto: Mugur Mihaescu/Facebook
de Georgiana Adam    |    10 Mar 2021   •   15:41

Reprezentanţii din Industria HoReCa se plâng că autoritățile joacă alba-neagra cu restaurantele şi spun că sunt aceleaşi restricţii cu care România se confruntă de un an de zile.

''Nu sunt noi restricţii. Sunt aceleaşi restricţii de un an de zile''

Şi după aceleaşi restricţii, avem tot 1.000 de oameni la ATI. Indiferent că am fost închişi, deschişi, tot 1.000 de oameni la ATI am avut, indiferent de cât de deschişi sau închişi am fost noi.

Atâta timp cât oamenii circulă si mijloacele de transport iar mall-urile sunt arhipline și supermarketurile sunt arhipline, când se închide ceva, aceleași restricții, închidem HoReCa. Asta nu am înțeles-o niciodată.

Fratilor, ați închis HoReCa. Facem parte din sistemul ăsta, să ne apăram unii pe altii. Ok. Ce ați pus în loc, că ne ați inchis? Nimic. Doar promisiuni, nimic, nimic, nimic. Am reinvestit acum să facem stocurile, am ținut deschis trei saptămâni, ne ați închis iar. Ce ați pus în loc? Iar nimic. Despre asta este vorba.

'''Pentru unii mumă, pentru alții ciumă''

Colac peste pupăză în ceea ce priveşte Horeca va veni Cîțu să ceară și impozitele. Au zis inchidem Horeca, dar nu inchidem și colectarea taxelor și impozitelor. Nu, aia venim. Păi din ce să vă plătim mă, că ne ați închis? Marea grijă pe care o are tot Guvernul nostru pentru industrii și pentru oameni.  Patronii, unii dintre ei supraviețuiesc, dar angajatii ăia, vai steaua lor.

''Pentru ei suntem doar o statistică''

Și pe urmă o să zică lumea, că de ce vor ăștia să iasa în stradă, sau să le dea în cap cu ceva, pentru că pentru ei suntem doar o statistică, pentru ei nu există Ionel, Dan, Marian. Pentru ei suntem doar o statistică. Stati acasa. faceti. Păi facem asta de un an. Nu s-a schimbat nimic bun.  Să avem răbdare. Păi ne spuneți de un an'', a spus Mugur Mihăescu la Antena 3.

×
Subiecte în articol: restricţii Mugur Mihăescu HoReCa
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close