Antena 3 CNN Actualitate Multe joburi sezoniere, pe site-urile de specialitate. Vezi ce meserii sunt cele mai căutate

Multe joburi sezoniere, pe site-urile de specialitate. Vezi ce meserii sunt cele mai căutate

Multe joburi sezoniere, pe site-urile de specialitate. Vezi ce meserii sunt cele mai căutate
Sursa foto: Foto: cscc.edu
09 Apr 2011   •   11:00

Veşti bune pentru cei care-şi caută de lucru pentru perioada verii. Pe site-urile de recrutare, există foarte multe anunţuri cu joburi sezoniere.

Bucătarii, patiserii, barmanii, ospatarii şi cameristele îşi pot găsi uşor un loc de munca, atât în hotelurile din Romania, cît şi în cele din Grecia.

Vor avea un program de maximum 10 ore pe zi, de luni până sâmbătă. Salariile se încadrează între 600 şi 900 de euro pe lună, iar cazarea, masa şi asigurarea medicala sunt gratuite.

Pentru astfel de joburi trebuie să vorbiţi limba engleză, să aveţi până în 35 de ani şi cel puţin experienţă minimă în domeniu.

Mai mute companii aeriene şi de turism angajează agenţi de vânzări, de turism şi însoţitori de zbor. Cine vrea să vândă pachete tusritice sau bilete de avion trebuie să ştie că are nevoie de studii superioare, doi ani experienţă în vânzări directe, excelente abilităţi de comunicare şi negociere si permis de conducere categoria B.

Veniturile lunare sunt de aproximativ 1.000 de euro în funcţie de comision.

Cei care au diploma de bacalaureat pot deveni însoţitori de zbor. Fluenţa în limba engleza si forma fizică buna sunt  obligatorii. Beneficiile sunt pe măsură: cazarea şi asigurarea medicală sunt gratuite, există şi reduceri la preturile biletelor de avion pentru membrii familiei, iar salariul ajunge la 2.000 de dolari pe lună.

×
Subiecte în articol: joburi site angajatori bucatar salariu
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close