Antena 3 CNN Actualitate Muncitorii pakistanezi au reușit să distrugă spitalul Brăila. Cadrele medicale au fost agresate de cetățenii străini

Muncitorii pakistanezi au reușit să distrugă spitalul Brăila. Cadrele medicale au fost agresate de cetățenii străini

A fost alertă în Spitalul Județean de Urgență Brăila după ce 41 de cetățeni din Pakistan, bolnavi de COVID-19, au făcut un scandal uriaș. Au distrus geamuri, au fumat în saloane și au agresat cadrele medicale.

Muncitorii pakistanezi au reușit să distrugă spitalul Brăila. Cadrele medicale au fost agresate de cetățenii străini
Sursa foto: Foto: Hepta
de Laura Dinu    |    23 Iun 2020   •   08:25

Oamenii sunt internați de aproximativ 2 săptămâni și urmează să fie testați, a doua oară, pentru coronavirus. Cei 41 de pakistanezi sunt angajați au unei companii de construcții din Galați. 

”Cetățenii pakistanezi sunt internați în Spitalul Județean din Brăila, sunt tratați ca orice pacient al spitalului. Cu siguranță presupun că, nefiind vorbitori de limbă engleză foarte mulți, au distrus unele lucruri prin spital. Faptul că sunt pacienți confirmați cu COVID 19, dar asimptomatici, poate pentru că se simt foarte bine i-a făcut să procedeze în asemenea hal, neținând cont de faptul că noi, în Brăila, vrem să îi tratăm și să îi vindecăm de acest virus”, a declarat Iulian Chiriac, președintele Consiliului Județean Brăila. 

Pacienții au fost internați în corturi noi, cu toate condițiile necesare. 

”Or fi crezut că sunt la hotel și au distrus plasele de la geamuri, au agresat cadrele medicale și au și fumat în saloane!”, a adăugat Iulian Chiriac. 

În acest moment, pacienții se află încă în spital, până ce testele pentru coronavirus vor ieși negative. 

×
Subiecte în articol: pakistanezi Brăila spital
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close