Antena 3 CNN Actualitate Muncitorul prins sub un mal de pământ la Mihăileşti a fost salvat

Muncitorul prins sub un mal de pământ la Mihăileşti a fost salvat

Muncitorul prins sub un mal de pământ la Mihăileşti a fost salvat
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Mar 2011   •   17:23
UPDATE: În jurul orei 21, după aproximativ cinci ore de stat sub pământ, munictorul a fost scos la suprafaţă de către salvatori.
 

Un muncitor care lucra reţeaua de canalizare a fost prins sub un mal de pământ în Mihăileşti, judeţul Giurgiu. Poliţiştii au blocat traficul pe DN6, în zona accidentului.

La faţa locului se află mai multe echipaje SMURD.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Giurgiu, Alina Olexiuc, acesta trăieşte, respiră şi colaborează cu salvatorii. La faţa locului se află şi un elicopter, pregătit să îl transporte la spital.
 

Bărbatul, se află sub pământ de la ora 16.

Opreaţiunea de salvare este dificilă, pompierii înaintează cu grijă, deoarece malul de pământ se poate surpa în orice moment.

Bărbatul este conştient, pompierii au comunicat cu acesta şi i-au adus apă şi ceai cald. Pentru ca acesta să reziste sub pământ, a fost acoperit cu pături.

Fratele bărbatului se află la faţa locului, el a povestit că acesta se ocupă cu scoaterea pământului cu lopata, după ce excavatorul face groapa iniţială.

Conform reprezentanţilor ISU, în momentul în care malul de pământ s-a prăbuşit, piciorul bărbatului a fost prins sub o conductă.

Salvatorii speră ca operaţiunea să nu mai dureze foarte mult, fiind aproape de final.
 

×
Subiecte în articol: muncitor canalizare accident
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close