Antena 3 Actualitate Municipalitatea bucureșteană ar putea suplimenta cu 15 milioane de lei sprijinul pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Municipalitatea bucureșteană ar putea suplimenta cu 15 milioane de lei sprijinul pentru Catedrala Mântuirii Neamului

08 Aug 2016   •   11:36
Municipalitatea bucureșteană ar putea suplimenta cu 15 milioane de lei sprijinul pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Municipalitatea ar putea suplimenta cu 15 milioane de lei sprijinul acordat Patriarhiei Române pentru continuarea lucrărilor la Catedrala Mântuirii Neamului, conform unui proiect de hotărâre care figurează pe ordinea de zi a şedinţei de joi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, scrie Agerpres.

Potrivit raportului de specialitate, în bugetul Administraţiei Monumentelor şi Patrimoniului Turistic, până în prezent, pentru Patriarhia Română era aprobată suma de două milioane de lei, sprijin pentru efectuarea lucrărilor la Catedrala Mântuirii Neamului. 

De asemenea, ar urma să fie acordat un sprijin financiar de 4,5 milioane lei pentru Mănăstirea Antim. Cu aceste sume se modifică şi completează lista "Acordare sprijin financiar - lăcaşuri de cult" anexă la bugetul Administraţiei Monumentelor şi Patrimoniului Turistic. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close