Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat dat dispărut în urmă cu nouă ani a fost găsit de jandarmi. Umbla singur pe o stradă din Câmpulung

Un bărbat dat dispărut în urmă cu nouă ani a fost găsit de jandarmi. Umbla singur pe o stradă din Câmpulung

Un bărbat din judeţul Mureş, dat dispărut în urmă cu nouă ani, a fost găsit de jandarmii argeşeni pe o stradă din municipiul Câmpulung

Un bărbat dat dispărut în urmă cu nouă ani a fost găsit de jandarmi. Umbla singur pe o stradă din Câmpulung
Sursa foto: IJJ Argeş
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Ian 2024   •   18:52

"Bărbatul, care se afla pe o stradă din municipiul Câmpulung în noaptea de 23 spre 24 ianuarie, a atras atenţia jandarmilor care se aflau în serviciul de patrulare, având în vedere temperaturile scăzute şi faptul că acesta părea o persoană fără adăpost.

În momentul legitimării şi verificării în bazele de date, jandarmii au constatat că bărbatul are emisă pe numele său o semnalare de dispariţie încă din anul 2015", se arată într-un comunicat transmis miercuri de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Argeş.

Tânărul era dispărut încă din anul 2015

Bărbatul, care are 25 de ani, a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung pentru evaluarea stării de sănătate, apoi la un centru pentru persoane fără adăpost, unde a înnoptat.

"Dat fiind faptul că bărbatul este originar din Târnăveni, judeţul Mureş, şi că nu avea posibilităţi materiale de a ajunge acolo, în cursul dimineţii, trei jandarmi argeşeni, aflaţi în timpul liber, au hotărât să-l ducă pe bărbat până la domiciliu", transmit poliţiştii.

Citeşte şiAcest băiat de 15 ani din București a dispărut. Poliția cere ajutorul pentru a-l găsi

Reprezentanţii IJJ Argeş au precizat că bărbatul a fost lăsat la domiciliul mamei sale, în Târnăveni.

Acesta avea 16 ani când a dispărut de acasă și, după 9 ani, a fost întâmpinat de mama sa.

×
Subiecte în articol: disparut jandarmi Câmpulung mures
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close