Antena 3 CNN Actualitate Mureş. Două mame şi copiii lor au fost loviţi în plin, pe trecerea de pietoni, de un şofer începător (VIDEO)

Mureş. Două mame şi copiii lor au fost loviţi în plin, pe trecerea de pietoni, de un şofer începător (VIDEO)

Mureş. Două mame şi copiii lor au fost loviţi în plin, pe trecerea de pietoni, de un şofer începător (VIDEO)
10 Iul 2010   •   17:16



Două mame din Târgu Mureş şi copiii lor şi-au văzut moartea cu ochii. Traversau regulamentar pe trecerea de pietoni când un şofer i-a lovit în plin. Doar norocul a făcut ca micuţii să scape neatinşi. Femeile, însă, au ajuns, amândouă, la spital.

Medicii vor să o transporte cât mai repede la spital. Este femeia peste care şoferul începător a trecut cu maşina. În cealaltă ambulanţă, altă echipă o stabilizează deja pe cea de-a doua victimă. 

Şoferul nu mai ştie ce să răspundă. Nici lui nu îi vine a crede ce a făcut. A încercat  să se disculpe în faţa poliţiştilor spunându-le că femeile i-au sărit în faţă şi nu a mai avut cum să le evite. Varianta lui este însă contrazisă atât de martori, cât şi de poliţişti.

Copilul a scăpat teafăr. Rănile i-au fost tratate la spital şi împreună cu cealaltă femeie, lovită uşor, au fost externaţi încă de aseară. Mama grav rănită a rămas însă internată pe ATI. Este în stare critică. Cât despre şofer, avea permisul doar de 9 luni de zile. Acum va rămâne pieton până la soluţionarea cazului.



Foto: VideoNews

Observator

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close