Antena 3 CNN Actualitate Mureş: Un copil a murit după ce a căzut într-o groapă plină cu apă aflată lângă o şcoală (VIDEO)

Mureş: Un copil a murit după ce a căzut într-o groapă plină cu apă aflată lângă o şcoală (VIDEO)

25 Mai 2010   •   10:00

Un copil de trei ani, din localitatea Ceuaşu de Câmpie, judeţul Mureş, a murit după ce a căzut într-o groapă plină cu apă, aflată lângă terenul de sport al unei şcoli. Fratele mai mare a încercat să-l salveze, dar nu a reuşit. Şi medicii s-au chinuit 45 de minute să îl resusciteze, dar fără rost. Poliţiştii vor să afle ce caută groapa într-un loc frecventat de atâţia copii.


Copilul se juca pe terenul de fotbal împreună cu câţiva prieteni. Nu era nici un adult prin preajmă, când băiatul s-a dus să caute o minge în spatele unor tufişuri. Acolo însă a căzut într-o groapă de aproape un metru adâncime, plină cu apă. L-a scos un frate mai mare, care şi-a anunţat imediat părinţii. Însă nici ei, şi nici medicii care au sosit în scurt timp, nu au putut face nimic pentru a-l salva.

Tatăl băieţelului a fost primul care a ajuns la el, după ce a fost scos din groapă de fratele lui de 9 ani. Medicii au încercat trei sferturi de oră să-l salveze pe băiat. Acesta intrase în stop cardio-respirator.

Lângă terenul de fotbal s-au strâns şi alte câteva zeci de părinţi. Ei spun că singurul vinovat de moartea copilului este directorul şcolii de care aparţine terenul. Groapa este acolo de o săptămână, dar el nu a făcut nimic ca să o astupe.

Terenul de fotbal era singurul loc unde localnicii îşi lăsau copiii să se joace. Acum însă, din cauza gropii, nici unul dintre ei nu se mai încumetă să-şi lase copiii nsupravegheaţi.



Antena 3

×
Subiecte în articol: copil înecat groapa apa mures
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close