Antena 3 CNN Actualitate Mustrare scrisă pentru poliţistul care a participat la ridicarea unei maşini cu un copil în ea

Mustrare scrisă pentru poliţistul care a participat la ridicarea unei maşini cu un copil în ea

Mustrare scrisă pentru poliţistul care a participat la ridicarea unei maşini cu un copil în ea
Sursa foto: Foto: politicalocala.ro
01 Mar 2011   •   10:49

Poliţistul timişorean care a făcut parte din echipa ce a ridicat o maşină parcată neregulamentar, în care dormea un copil de zece ani, va fi sancţionat cu mustrare scrisă, a decis primarul oraşului, Gheorghe Ciuhandu, informează Mediafax. Copilul care dormea era fiul unui preot.

"Agentul de poliţie locală care a încheiat procesul-verbal motivează că din cauza gradului avansat de murdărie depusă pe autoturism, cât şi a condensului format pe parbriz, nu a avut posibilitatea să vadă dacă în autoturism mai este vreo persoană. Totuşi, pentru modul superficial şi defectuos de executare a sarcinilor de serviciu, agentul a fost sancţionat disciplinar cu mustrare scrisă", a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Timişoara, Flavius Boncea.

Nici unul dintre reprezentanţii ADP - din subordinea Consiliului Local Timişoara - care au participat la acţiune nu a fost sancţionat disciplinar în urma incidentului.

"Este real. Un băiat de zece ani dormea în maşină încuiat de tatăl lui, acoperit cu o pătură, geamurile murdare de noroi, aburite. Nu l-au văzut. S-au trezit cu el la ADP. O să iau măsuri de sancţionare a agentului. Cred că cea mai bună sancţiune va fi trimiterea lui pe stradă la ordine publică", spunea şeful Poliţiei Locale, Doru Spătaru.

Maşina, ridicată din zona Tipografilor din Timişoara, aparţinea unui preot dintr-o localitate limitrofă Timişoarei, iar băiatul este fiul acestuia.

×
Subiecte în articol: politist copil
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close