Antena 3 CNN Actualitate Mutări de ultimă oră pe piața financiar-bancară: BNR l-a schimbat pe șeful CEC Bank

Mutări de ultimă oră pe piața financiar-bancară: BNR l-a schimbat pe șeful CEC Bank

Mutări de ultimă oră pe piața financiar-bancară: BNR l-a schimbat pe șeful CEC Bank
26 Oct 2019   •   11:10

Noua conducerea executivă a CEC, aprobată de BNR, este formată din: Bogdan Neacşu, director general şi preşedinte al Comitetului de Direcţie, Mihaela Popa, director şi prim-vicepreşedinte al Comitetului de Direcţie şi Mirela Iovu, director şi vicepreşedinte al Comitetului de Direcție.

Până recent, CEC Bank a fost condusă de Radu Ghețea, cel care a fost președinte timp de 12 ani. Ghețea a fost eliminat complet din structura de conducere a băncii, scrie stiripesurse.ro.

Radu Ghețea avut un salariu de 22.000 euro pe luna, timp de 10 ani, la Cec Bank.

“Suntem cea mai mare bancă românească cu capital integral de stat, cu cea mai extinsă reţea teritorială, iar rolul nostru trebuie să transceadă acum spre cel de prim susţinător al economiei româneşti. Vom continua să susţinem cu precădere IMM-urile şi agricultura, acordând o atenţie deosebită şi relaţiei cu populaţia României”, a declarat Bogdan Neacşu. „Pentru perioada următoare, ne-am propus o eficientizare a activităţii, cu impact direct în relaţia cu clienţii. Avem planuri ambiţioase, însă am încredere că viziunea şi dinamismul, alături de experienţa şi expertiza noii echipe de conducere reprezintă un temei solid pentru a realiza toate obiectivele asumate."

CEC Bank este deţinută integral de stat prin Ministerul Finanţelor, fiind a şaptea bancă din România, cu active de 29,3 mld. lei la finalul anului trecut.

×
Subiecte în articol: BNR
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close