Antena 3 Actualitate Nadia Comăneci, Ilie Năstase şi Elena Udrea, la inaugurarea celui mai mare parc de distracţii din Bucureşti

Nadia Comăneci, Ilie Năstase şi Elena Udrea, la inaugurarea celui mai mare parc de distracţii din Bucureşti

16 Oct 2011   •   23:06
Nadia Comăneci, Ilie Năstase şi Elena Udrea, la inaugurarea celui mai mare parc de distracţii din Bucureşti
Sursa foto: Foto: Agerpres

Politicieni şi sportivi de renume au tăiat azi panglica celui mai mare parc de distracţii din Capitală. Se întinde pe trei hectare şi are de toate pentru toate vârstele. Nadia Comăneci, Gică Hagi, Ilie Năstase şi Elena Udrea au încercat o mare parte din ele şi s-au distrat ca nişte copii. Doar ministrul a întâmpinat câteva probleme.

După maşinuţele  electrice,  Nadia Comăneci  şi Elena Udrea  au vrut să  admire  Bucureştiul din  pendulul rotitor.  Ţinuta aleasă  de ministru  însă, i-a dat  bătăi de cap  atunci când a  vrut să urce.

Dar Nadia Comăneci a dat de gustul adrenalinei din parcul de distracţii şi nu s-a lăsat până nu a testat cel mai spectaculos echipament: turnul forţei Z, care te urcă până la 53 de metri şi apoi brusc te coboară la nivelul solului. 

Parcul de distracţie se întinde pe o suprafaţă de peste 3  hectare.

 
Get Adobe Flash player

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close