Antena 3 CNN Actualitate Nădlac. O femeie a încercat să iasă din ţară folosind o carte de identitate falsă

Nădlac. O femeie a încercat să iasă din ţară folosind o carte de identitate falsă

Nădlac. O femeie a încercat să iasă din ţară folosind o carte de identitate falsă
Sursa foto: Foto: Mediafax
24 Iun 2012   •   19:34

Poliţiştii de frontieră din Nădlac au depistat o femeie de cetăţenie română, care a încercat să iasă ilegal din ţară folosindu-se de o carte de identitate falsă.
   
''Femeia în cauză a fost depistată la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, unde aceasta s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, ca pasageră într-un autocar înmatriculat în România, la controlul de frontieră aceasta legitimându-se cu o carte de identitate românească'', a declarat, duminică, Adelina Limban, purtător de cuvânt al Sectorului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad, printr-un comunicat transmis Agerpres.
   
Potrivit sursei citate, cu ocazia efectuării controlului documentului de călătorie, poliţiştii de frontieră au constatat că acesta nu corespunde ca formă şi fond cu cele aflate în uz, fiind fals.
   
În urma cercetărilor s-a constatat că femeia în cauză este de cetăţenie română, are vârsta de 41 ani şi este din judeţul Călăraşi.
   
Aceasta a declarat că a primit cartea de identitate de la un cetăţean român, plătind în schimbul ei suma de 250 de euro, deoarece dorea să ajungă în Germania, pentru a-şi găsi un loc de muncă, iar cum nu poseda niciun alt document de identitate, a recurs la această modalitate pentru a încerca să iasă din ţară.
   
''Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei Corneliei B. şi cercetării acesteia sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale,  uz de fals şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun'', a mai adăugat Adelina Limban.

×
Subiecte în articol: Nadlac granita acte false
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close