Antena 3 CNN Actualitate Năstase: Numai o pedeapsă cu spânzurarea m-ar putea şoca

Năstase: Numai o pedeapsă cu spânzurarea m-ar putea şoca

Năstase: Numai o pedeapsă cu spânzurarea m-ar putea şoca
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Dec 2013   •   19:45
Adrian Năstase a declarat, joi, la finalul judecării dosarului Zambaccian, că numai o pedeapsă cu spânzurarea l-ar mai şoca, arătând că în această cauză au rămas în suspensie o mulţime de lucruri, iar rejudecarea ar fi o soluţie normală.

"Deja lucrurile acestea, presiunile acestea au trecut de la un etaj la altul, au trecut de la o etapă la alta şi probabil că acum, numai dacă s-ar da o sentinţă de, ştiu eu, pedeapsă cu spânzurarea, poate că m-ar şoca", a spus Adrian Năstase, la ieşirea din sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Întrebat dacă soţia sa, Dana Nastase, este afectată şi dacă se teme pentru ea, Adrian Năstase a spus: "Este foarte afectată ... Aici mi se pare, lucrul ăsta mi se pare cel mai nedrept. Era un personaj politic care spunea de curând că nu înţelege de ce unii se leagă de fiice lui şi era foarte supărat. Spunea că cei care sunt bărbaţi să se bată cu el, dar se pare că asta nu funcţionează decât în legătură cu o singură persoană".

Întrebat dacă l-ar ajuta rejudecarea întregului dosar, aşa cum a solicitat instanţei unul dintre avocaţii săi, Adrian Năstase a spus că sunt o mulţime de lucruri care au rămas în suspensie şi, teoretic, aceasta ar fi fost soluţia normală.

Năstase a mai spus că nu are planuri politice şi că nu vrea decât să aibă linişte pentru a citi, a se relaxa şi a nu mai avea tensiunea termenelor la instanţă.

Întrebat cine crede că este responsabil pentru situaţia în care se află, Adrian Năstase a spus că probabil unora le este teamă că ar putea candida la alegerile prezidenţiale de anul viitor, însă vrea să le transmită că nu este cazul.


×
Subiecte în articol: Adrian Nastase Dana Nastase
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close