Antena 3 CNN Actualitate Năstase: Va ploua în Catedrala Mântuirii Neamului, ca în Zambaccian

Năstase: Va ploua în Catedrala Mântuirii Neamului, ca în Zambaccian

Năstase: Va ploua în Catedrala Mântuirii Neamului, ca în Zambaccian
06 Iul 2010   •   21:54

În Catedrala Mântuirii Neamului va ploua prin toţi pereţii. Avertizarea vine din partea lui Adrian Nastase, care spune că firma care se va ocupa de lucrări i-a construit şi lui casa din Zambaccian. Liderul PSD se plânge că a avut mari probleme cu infiltraţiile şi a fost nevoit din această cauză să spargă terasa casei.

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD spune că s-a simţit dator să informeze patriarhia despre firma din Bacău care a câştigat licitaţia pentru 'Catedrala Mântuirii Neamului'. Adrian Năstase spune că a avut probleme mari cu aceeaşi firmă, în ceea ce priveşte calitatea unor lucrări.

?'Cum cunosc competenţa şi calitatea celor de la Vanel, din proprie experienţă - este firma care a făcut proiectul pentru imobilul din Zambaccian - mă gândesc că poate ar trebui să avertizez Patriarhia, şi pe românii care vor da bani pentru această construcţie? scrie Năstase pe blogul său.

El acuză firma că nu i-a dat planurile construcţiei nici până în prezent, motiv pentru care nu ştie nici acum pe unde trec ţevile prin pereţi. Fostul premier postează pe blogul său şi o serie de fotografii cu daunele provocate de apa infiltrată în casă.

Firma băcăuană a câştigat concursul pentru construirea catedralei pentru că a a avut preţul cel mai rezonabil, au spus reprezentanţii patriarhiei, după licitaţie. Potrivit proiectului, Catedrala Mântuirii va costa statul 100 de milioane de euro.

Antena 3

Foto: Intact Images

 

 

×
Subiecte în articol: Nastase Catedrala Mantuirii Neamului
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close