Antena 3 CNN Actualitate Nașul lui Moroșanu a scăpat ca prin minune din incendiul de la ATI Piatra Neamț. Socrul său, însă, a murit în secția care a ars

Nașul lui Moroșanu a scăpat ca prin minune din incendiul de la ATI Piatra Neamț. Socrul său, însă, a murit în secția care a ars

Nașul lui Cătălin Moroșau, Sorin Cazan, a fost externat cu doar 4 ore înaintea izbucnirii încendiului de sâmbătă, din secția ATI a Spitalului Județean Piatra Neamț și astfel a scăpat cu viață. Socrul său însă, internat în același spital, a murit în salonul ATI care a ars.

Nașul lui Moroșanu a scăpat ca prin minune din incendiul de la ATI Piatra Neamț. Socrul său, însă, a murit în secția care a ars
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    16 Noi 2020   •   13:50

Povești ale pacienților bolnavi de COVID-19 internați la Piatra Neamț continuă să apară. Sorin Cazan a fost externat sâmbătă după amiază chiar de pe secția ATI a Spitalului Județean Piatra Neamț și a plecat acasă. Patru ore mai târziu, socrul lui, internat în același spital, a murit în flăcări. Ambii fuseseră internați la etajul 3 al spitalului, dar socrul lui Sorin Cazan a fost mutat sâmbătă la etajul 2, chiar în secția care a ars, conform Alephnews.

Sorin Cazan este nașul de cununie al luptătorului K1 Cătălin Moroșanu și Președinte PMP Roman, care a și candidat pentru funcția de primar al Municipiului Roman, la alegerile din Septembrie.

„La ora 2 am fost externat din spital, am stat 11 zile, am fost testat negativ la plecare, şi socrul meu la etajul 3 la rezervă. La ATI. Şi cred că sâmbătă dimineaţă, nu ştiu la ce oră a fost transferat la etajul 2 exact în salonul în care a avut loc explozia. Mie nu-mi vine să cred, nu realizez”, a relatat bărbatul.

„Eu aflasem de televizor de incendiu. Dar eu am zis că el este bine, că e la etajul 3 şi nu e riscant pentru el. Şi atunci managerul m-a sunat la 11 şi mi-a zis că era în salonul ăla”, a mai spus bărbatul, pentru Aleph News.

Mihai Militaru, socrul lui Sorin Cazan, avea 80 de ani, dar era încă în putere. Cunoscuții spun că putea să treacă de încercarea cu virusul.

„80 de ani, dar era verde, era verde. Era un om puternic, mai puternic ca mine era. Eu am 55 dar el era mai puternic ca mine”, a mai spus ginerele victimei.

Se pare că la spitalul din Piatra Neamț lucrurile nu mergeau deloc bine. Sorin Cazan a povestit că EKG-urile se făceau și de câte 3 ori pentru că dădeau eroare, aparatele de luat tensiunea de multe ori nu porneau, iar curentul electric se întâmpla să cadă.

„Pot să vă spun că în 11 zile cât am stat eu, într-o seară am rămas uimit că a căzut curentul. Dar a căzut pentru câteva minute. Şi mi-am pus chiar un semn de întrebare, şi-am zis, măi, nu-i normal, cum? Cum, nu mai este curent aici pe secţie?”, a povestit Sorin Cazan.

Acesta a postat duminică un mesaj pe pagina personală de Facebook, plângând moartea socrului său în condiții atât de tragice:

Socrul meu drag și inimos ieri a căzut victima incendiului de la spitalul județean din Piatra- Neamt .Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, unde nu este durere nici suspin, ci viața fara de sfârșit !

Posted by Sorin Cazan on Saturday, 14 November 2020

 

 

 

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close