Antena 3 CNN Actualitate Nati Meir a ieşit din închisoare, unde susţine că a fost bătut de un deţinut

Nati Meir a ieşit din închisoare, unde susţine că a fost bătut de un deţinut

Nati Meir a ieşit din închisoare, unde susţine că a fost bătut de un deţinut
Sursa foto: Foto: Mediafax
12 Apr 2011   •   13:07

Nati Meir a părăsit, luni seară, Penitenciarul Galaţi. După un an de arest, acesta a ieşit un alt om din închisoare. Mult mai slab, fostul candidat la preşedinţie a spus chiar că a suferit bătăi pe perioada detenţiei.

"Am slăbit, eu am o semipareză. N-am nici dinţi în gură. O bătaie de joc ce s-a făcut din mine. Un câine n-a venit la mine, un om n-a venit la mine", a spus Nati Meir.

Fostul candidat la preşedinţie susţine chiar că a fost bătut cât timp a stat în arest. "Am primit o bătaie de la un deţinut, la Jilava. Nu sunt sigur că cineva nu l-a pus să mă bată", susţine Meir.

Fostul deputat susţine că a fost şantajat de DNA pentru a da declaraţii despre anumiţi polticieni.

"Domnul Ivan Gheorghe mi-a spus mie aşa: dacă vrei ca fiul tău să fie în libertate ori să scapi tu în Bucureşti, dă-mi numele pe care ţi le spun eu acum. Şi m-a rugat pe Vadim Tudor, pe Adrian Năstase, pe Radu Mazăre şi Constantin Hogea", a mai adăugat Nati Meir.

Alături de Nati Meir, a fost eliberat şi fiul acestuia, Or Meir. Ambii sunt cercetaţi în libertate pentru înşelăciune şi trafic de influenţă şi, respectiv, complicitate la trafic de influenţă.

 


×
Subiecte în articol: nati meir eliberare arest batut santaj DNA
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close