Antena 3 CNN Actualitate Nati Meir a suferit un atac cerebral

Nati Meir a suferit un atac cerebral

Nati Meir a suferit un atac cerebral
Sursa foto: Foto: Intact Images
11 Ian 2011   •   11:16

Fostul candidat la preşedinţie Nati Meir a suferit un atac cerebral. Potrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Galaţi, Nati Meir a acuzat probleme de sănătate, de natură cardiacă, încă de duminică.

Iniţial, Nati Meir a fost internat la Spitalul Judeţean din Galaţi. Medicii de aici au decis ulterior ca acesta să fie transportat la Spitalul Penitenciar Poarta Albă.

"Duminică, deţinutul a fost transportat şi internat la Spitalul Judeţean Galaţi, după ce a acuzat probleme de sănătate de natură cardiacă. În această dimineaţă (n.r. marţi), medicii au decis că se impune transferarea sa la Poarta Albă, la Spitalul Penitenciar", a declarat Safta Trincu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului de Maximă Siguranţă Galaţi, citată de Mediafax.

 


Nati Meir, fost deputat PRM, a fost arestat preventiv în octombrie 2009, fiind cercetat într-un dosar de trafic de influenţă. În 13 octombrie 2010, Tribunalul Bucureşti l-a condamnat pe fostul deputat la şapte ani de închisoare cu executare, fiind acuzat de înşelarea mai multor persoane, cărora le promitea că le dă sume de bani împrumut în schimbul unor garanţii. Instanţa a mai decis ca Nati Meir să plătească daune materiale pentru opt dintre părţile civile constituite în dosar.

Cu o săptămână înainte de sentinţa Tribunalului, fostul deputat a încercat să se sinucidă în Penitenciarul Galaţi, însă gestul său a fost descoperit la timp de gardieni.
 
Tot în Penitenciarul Galaţi, se află în arest preventiv, din luna aprilie 2010 şi Or Meir, fiul lui Nati Meir, acuzat de complicitate la trafic de influenţă şi complicitate la cumpărare de influenţă, ambele în formă continuată.

×
Subiecte în articol: atac cerebral
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close