Antena 3 CNN Actualitate Nati Meir dă imnul naţional "inutil" pe maneaua lui Minune: "Venim să vă distrăm că vrem să candidăm"

Nati Meir dă imnul naţional "inutil" pe maneaua lui Minune: "Venim să vă distrăm că vrem să candidăm"

Nati Meir dă imnul naţional "inutil" pe maneaua lui Minune: "Venim să vă distrăm că vrem să candidăm"
Sursa foto: Nati Meir
11 Sep 2009   •   12:17

Nu are habar de imnul României, sau de Eminescu, dar atacă scaunul prezidenţial din Cotroceni cu propria manea electorală, compusă special de Adi Minune. Candidatul independent Nati Meir intră în campanie cu un imn pe ritmuri de manele şi cu sute de mii de căni inscripţionate cu ?mutra" lui Adi Minune şi Monica Columbeanu, angajată ca purtător de cuvânt. Recent, în cadrul unei emisiuni televizate, prezidenţiabilul a demonstrat că se pricepe mai degrabă la dimensiunile Monicăi Columbreanu decât la imnul naţional al României.

Dacă ?Monica? are 1,82 de înălţime şi poartă la picior marimea 39, candidatul s-a arătat foarte enervat că este întrebat despre un astfel de lucru ?inutil? precum imnul naţional. ?Cine mai ştie în ziua de azi care mai este imnul ţării? Prea puţini şi oricum nu prea contează şi nici nu ajută. De ce sa îţi încarci memoria cu astfel de lucruri inutile atunci când vrei să fii preşedintele României? Ce mai conteaza cine l-a scris? Sau de ce l-a scris? Amănunte...? a comentat Nati Meir, la emisiunea emisiunea Happy Hour, de la Pro TV. Pentru proasp[tul candidat Eminescu nu este altceva decât o stradă, iar valoarea lui ?pi?, o nebuloasă, în ciuda trecutului său de profesor de matematică în Israel.

De la înălţimea milioanelor de euro pe care se laudă că le are, Meir a considerat că românilor li se potriveşte mai bine o manea. ?Fanii? vor avea în curând ocazia să-i sculte oda dedicată de manelistul Adi Minune. Lansarea oficială a imnului va avea loc la începutul săptămânii viitoare. Candidatul preconizează un tur prin principalele oraşe însoţit de noul său consilier muzical şi de alţi exponenţi ai genului.

Curioşii s-ar putea pricopsi şi cu o cană personalizată fir cu ?mutra lui Adi Minune?, fie cu cea ?a lu' Monica? din cele peste 100.000 de de astfel de obiecte, pe care se laudă că le-a comandat de la o firmă care are personal format din oameni cu dizabilităţi.

Până atunci, Meir a găsit de cuviinţă să-şi delecteze cititorii pe propriul site cu un fragment din maneaua compusă de Adrian Minune.

MANEAUA CANDIDATULUI NATI MEIR, COMPUSĂ DE ADI MINUNE

"Un evreu şi un ţigan,
Nati Meir şi Adrian
Vin astăzi să vă distreze
Ca ei vor să candideze.
Refren:
Să scăpăm ţara de hoţi,
Haideţi să ne unim toţi!
Cu votul care mi-l daţi,
Nicicând n-o să regretaţi.
Am cutreierat prin ţară
Şi-am văzut viaţa amară.
Românii n-au bucurii
Şi n-au ce da la copii.
Eu candidez pentru voi
Ca să vă scap de nevoi.
Toţi v-au spus vorbe deşarte.

Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close