Antena 3 CNN Actualitate "Ne facem datoria. Trebuie să salvăm cetăţenii!" Vezi declaraţiile jandarmilor care lucrează la deszăpezirea Bucureştiului

"Ne facem datoria. Trebuie să salvăm cetăţenii!" Vezi declaraţiile jandarmilor care lucrează la deszăpezirea Bucureştiului

"Ne facem datoria. Trebuie să salvăm cetăţenii!" Vezi declaraţiile jandarmilor care lucrează la deszăpezirea Bucureştiului
de O.P.    |    27 Ian 2012   •   06:14

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, le-a cerut joi seara operatorilor de curăţenie să acţioneze, în cursul nopţii, pe străzile laterale şi pe trotuare pentru îndepărtarea zăpezii şi a gheţii formate. Drumarii au avut de muncă şi pe centură, unde era aproape imposibil ca maşinile să cricule şi asta pentru că sub zăpadă se formase un strat gros de gheaţă.

> VEZI CUM VA FI VREMEA PANA DUMINICA

Echipele de deszăpezire au lucrat toată noaptea pentru ca centura Capitalei, între Jilava şi Măgurele, să fie deschisă circulaţiei.

Jandarmii au oferit şi ei un ajutor drumarilor pentru ca troienele de doi metri să fie înlăturate.

S.O.S. din iadul alb. Maşinile acoperite de zăpadă au devenit SICRIE. Vezi LISTA CU DRUMURILE BLOCATE


Nici în Bucureşti, operatorii de curăţenie nu au stat degeaba. Au avut ordin de la Sorin Oprescu să înlăture zăpada de pe trotuare şi de pe drumurile laterale.

În stradă au ieşit 267 de utilaje care au deszăpezit drumurile. În cazul în care va fi nevoie, acestea vor fi suplimentate.

Potrivit raportului Corpului de Control au fost verificate 252 de artere de circulaţie. Iar 165 de persoane fizice, juridice şi aociaţii de locatari au fost somate pentru neîndepărtarea zăpezii şi a gheţii.



×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close