Antena 3 CNN Actualitate "Nea Tirane, nu uita! Când ma-ntorc să fii Pa-Pa!" Cel mai tare protest, făcut de un român plecat în vacanţă în Insulele Reunion

"Nea Tirane, nu uita! Când ma-ntorc să fii Pa-Pa!" Cel mai tare protest, făcut de un român plecat în vacanţă în Insulele Reunion

"Nea Tirane, nu uita! Când ma-ntorc să fii Pa-Pa!" Cel mai tare protest, făcut de un român plecat în vacanţă în Insulele Reunion
Sursa foto: Foto: Lucian Dobrovicescu
de O.P.    |    17 Feb 2012   •   06:33

Un român s-a fotografiat prin întreaga lume cu afişe prin care cere demisia lui Traian Băsescu.  Lucian Dobrovicescu, un regizor român, plecat în concediu tocmai în Insulele Reunion din Oceanul Indian, şi-a imortalizat tot traseul turistic al familiei.  De la Băneasa, trecând prin Paris, în Reunion, personajul acestei poveşti în imagini s-a fotografiat cerând demisia preşedintelui României.

Românul şi-a început protestul chiar în faţa aeroportului Aurel Vlaicu, din Capitală, în prima zi de concediu. Înainte de a urca în avion, s-a fotografiat cu un afiş pe care scria "Nea Tirane nu uita, când mă-ntorc să fii pa-pa".

Prima destinaţie a fost Parisul. Ca orice turist, bărbatul a ţinut să aibă o fotografie cu Arcul de Triumf: "Jos Băse! Atât!".

Vizita la prestigiosul cabaret Moulin Rouge a fost şi ea imortalizată.

Din Franţa, românul a trecut linia Ecuatorului până într-o mică insulă de lângă Madagascar. Omul a făcut o baie în Oceanul Indian, dar n-a uitat de of-ul lui.

Bărbatul speră ca exemplul lui să fie urmat de toţi românii care merg în concediu, iar şeful statului să fie asaltat cu mesaje de acest fel până când va demisiona.

 




×
Subiecte în articol: proteste Jos Basescu
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close