Antena 3 CNN Actualitate "Nea Tirane, nu uita! Când ma-ntorc să fii Pa-Pa!" Cel mai tare protest, făcut de un român plecat în vacanţă în Insulele Reunion

"Nea Tirane, nu uita! Când ma-ntorc să fii Pa-Pa!" Cel mai tare protest, făcut de un român plecat în vacanţă în Insulele Reunion

"Nea Tirane, nu uita! Când ma-ntorc să fii Pa-Pa!" Cel mai tare protest, făcut de un român plecat în vacanţă în Insulele Reunion
Sursa foto: Foto: Lucian Dobrovicescu
de O.P.    |    17 Feb 2012   •   06:33

Un român s-a fotografiat prin întreaga lume cu afişe prin care cere demisia lui Traian Băsescu.  Lucian Dobrovicescu, un regizor român, plecat în concediu tocmai în Insulele Reunion din Oceanul Indian, şi-a imortalizat tot traseul turistic al familiei.  De la Băneasa, trecând prin Paris, în Reunion, personajul acestei poveşti în imagini s-a fotografiat cerând demisia preşedintelui României.

Românul şi-a început protestul chiar în faţa aeroportului Aurel Vlaicu, din Capitală, în prima zi de concediu. Înainte de a urca în avion, s-a fotografiat cu un afiş pe care scria "Nea Tirane nu uita, când mă-ntorc să fii pa-pa".

Prima destinaţie a fost Parisul. Ca orice turist, bărbatul a ţinut să aibă o fotografie cu Arcul de Triumf: "Jos Băse! Atât!".

Vizita la prestigiosul cabaret Moulin Rouge a fost şi ea imortalizată.

Din Franţa, românul a trecut linia Ecuatorului până într-o mică insulă de lângă Madagascar. Omul a făcut o baie în Oceanul Indian, dar n-a uitat de of-ul lui.

Bărbatul speră ca exemplul lui să fie urmat de toţi românii care merg în concediu, iar şeful statului să fie asaltat cu mesaje de acest fel până când va demisiona.

 
Get Adobe Flash player×
Subiecte în articol: proteste Jos Basescu

Prețul gigacaloriei pentru populație a crescut la 1 aprilie 2022

Cât o să ne coste încălzirea pentru un apartament cu două camere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close