Antena 3 CNN Actualitate Neagu Djuvara retractează o afirmaţie făcută la adresa lui Dan Voiculescu

Neagu Djuvara retractează o afirmaţie făcută la adresa lui Dan Voiculescu

Neagu Djuvara retractează o afirmaţie făcută la adresa lui Dan Voiculescu
Sursa foto: Foto: Intact Images
12 Dec 2011   •   12:09

Istoricul Neagu Djuvara a retractat o afirmaţie făcută la adresa senatorului Dan Voiculescu,  în cadrul unui interviu la B1 TV, conform unei note remise HotNews.ro.

"Am luat cunoştinţă pentru prima oară de sentinţa judiciară care l-a absolvit pe domnul senator Dan Voiculescu de acuzaţia că societatea Crescent ar fi beneficiat de sume încredinţate dumnealui pe vremea lui Ceauşescu. În consecinţă, trebuie să îmi exprim regretul de a fi folosit, în necunoştinţă de cauză, o expresie infamantă la adresa domnului senator, într-un interviu realizat de Robert Turcescu", a spus Neagu Djuvara. 

În cadrul unui interviu realizat de Robert Turcescu, Neagu Djuvara a criticat fuziunea dintre PNL şi PC. "Au făcut altă porcărie, când au fuzionat cu ce rămânea de la escrocul de Dan Voiculescu. Credea PNL că se umflă cu PC. (...) Nu poate fi găsit din punct de vedere juridic, să fie strâns cu uşa (n.r. Dan Voiculescu). De unde a avut el bani să facă faimosul Crescendo, trebuie să ne întoarcem în epoca Ceausescu", a spus Neagu Djuvara.

×
Subiecte în articol: Neagu Djuvara Dan Voiculescu
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close