Antena 3 CNN Actualitate Neamţ. O fetiţă de 13 ani s-a sinucis, după ce a vorbit la telefon cu un necunoscut (VIDEO)

Neamţ. O fetiţă de 13 ani s-a sinucis, după ce a vorbit la telefon cu un necunoscut (VIDEO)

Neamţ. O fetiţă de 13 ani s-a sinucis, după ce a vorbit la telefon cu un necunoscut (VIDEO)
Sursa foto: fetita
17 Mar 2010   •   20:31

La nici 13 ani, o adolescentă din Neamţ s-a sinucis pentru un străin. Motivul este şocant: fata vorbea la telefon de câteva zile cu un tânăr care iniţial formase numărul ei din greşeală. Marţi seară, soţia bărbatului a sunat-o şi a ameninţat-o pe copilă, crezând că e o amantă. De frică, fetiţa s-a spânzurat.

Crenguţa era un copil şi un elev exemplu. O fetiţă credincioasă. Ţinea întotdeauna în ghiozdan o carte cu rugăciuni. Era cea mai mare dintre cei cinci copii ai familiei. De câteva zile, însă, rudele o auzeau vorbind tot mai des la telefon. Ştiau doar că la capătul firului era vocea unui tânăr necunoscut.

Marţi seară, Crenguţa a primit un telefon scurt. Apoi a ieşit din casă. Un sfert de oră mai târziu, mama a găsit-o cu ştreangul de gât, în magazie. Fata nu a lăsat niciun bilet în care să îşi explice gestul.

Imediat au început întrebările. Părinţii au căutat răspunsuri printre lucrurile ei. Şi în mobil. Aşa au dat de numărul de telefon de pe care tot era sunată. Aşa au aflat că vorbise cu un bărbat.

Potrivit rudelor, soţia bărbatului ar fi sunat-o pe copilă şi a ameninţat-o că îşi va aduce copilul de numai patru luni la şcoala la care învaţă fata.

Poliţiştii investighează cazul, dar la numerele de telefon nu răspunde nimeni. Părinţii îşi blesteamă acum zilele că nu au vorbit cu fiica lor la timp.

Pe 31 martie, Crenguţa ar fi împlinit 13 ani.



Observator

×
Subiecte în articol: sinucis fetita
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close